Sprog / Websted

Languages

Change site

Om Coor

Vores vision er at skabe Nordens bedste arbejdspladser med den højeste trivsel og arbejdsglæde. Vi arbejder utrætteligt for at skabe de bedste teams og facility service-løsninger, så vores kunder kan fokusere på det, de gør bedst.

Coor Logo med Passion for People.

Vi er Nordens førende facility management-leverandør. Vi tilbyder markedets bredeste udbud af serviceydelser inden for interne services, ejendomsservice og strategisk rådgivning, der skaber innovation og effektivisering af jeres virksomhed.

Hvordan gør vi det i Coor?

Hos os træder I ind i et univers, hvor begejstring, faglighed og et udtalt servicegen hersker. Vores drivkraft er at hjælpe og forbedre jeres arbejdsplads – når vi gør det, er vores arbejde udført rigtigt. Vi er til for jer, og det vil I lægge mærke til allerede fra den første dag, vi samarbejder. Vores rådgivning og service bygger på vores erfaring og iver efter at styrke jeres tredobbelte bundlinje.

Hvordan skaber Coor betydning?

Vi vil gøre en forskel ­– ikke mindst med et glimt i øjet. Vi tager ansvar for vores bidrag til jeres økonomiske, sociale og miljømæssige resultater – altid med fokus på at skabe de bedste rammer for trivsel og performance. Det er en del af Coors historie, og dét vil vi leve op til – hver dag.

Vi har specialiseret os i at lede, udvikle og effektivisere integrerede facility management-services i hele Norden. Vores kunder stiller høje krav. De har fokus på faglighed, driftskvalitet og effektivitet. Vi er derfor stolte af at score højt i vores kundetilfredshedsundersøgelser – selvom vi er evigt på jagt efter at levere på et endnu højere niveau.

Vi spænder bredt og servicerer hver dag både offentlige institutioner og private virksomheder i alle størrelser og brancher. I Danmark gør vi dagligt hverdagen lettere for flere end 30.000 medarbejdere i vores kunders virksomheder – som omfatter Velux, Politiet, SAS og Novozymes og over 200 andre.

Med over 20 års erfaring leverer vi unikke, effektive og fleksible løsninger, der skaber værdi for jeres virksomhed. Vi kalder det service med IQ.

Det vil være en fornøjelse at hjælpe jer med vores mange services inden for:

Coor blev grundlagt i 1998 og børsnoteret på Nasdaq Stockholm i juni 2015. I 2020 vandt vi Børsens Gazelle-pris som en af Danmarks hurtigst voksende virksomheder. Vi er mere end 9.200 dedikerede fuldtidsmedarbejdere fordelt mellem Danmark, Sverige, Norge og Finland. Vores årsomsætningen ligger på ca. 7,2 mia. DKK (pr. 31.03.20).

Læs vores historie her.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Kontakt os