Sprog / Websted

Languages

Change site

Strategi og målsætning

Coors forretningskoncept er at overtage, udføre og udvikle facility serviceydelser på kontorer, i produktionsvirksomheder, i ejendomme samt i den offentlige sektor.

to medarbejdere fra Coor diskuterer strategi og målsætning

Vision

Coors vision er at blive den ledende leverandør af facility management i Norden. Coor vil være kundens, medarbejderens og investorens første valg af en serviceleverandør, arbejdsgiver eller investering i servicebranchen.

Coor vil skabe Nordens bedste arbejdspladser med den højeste trivsel og arbejdsglæde. Vi arbejder utrætteligt for at skabe de bedste teams og serviceløsninger, så vores kunder kan fokusere på det, de gør bedst.

Vores løfte til kunderne

Coors målsætning er at være kundens første valg af en serviceleverandør ved at levere "Service med IQ" - serviceydelser der løbende tilpasses kundernes forventninger og forbedres. Gennem de senere år har Coor arbejdet på at integrere digitale løsninger i vores serviceydelser. Gennem en velstruktureret proces samarbejder vi med kunder, samarbejdspartnere, medarbejdere og andre interessenter, så vi kan identificere, udvikle og lancere nye innovative løsninger. Nogle af de mest populære og efterspurgte løsninger er samlet under "Smart"-konceptet.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Kontakt os