Søge
Sprog / Websted

Languages

Change site

Søge

Coor Green Services - en unik miljømærkning inden for Facility management

For at kunne imødekomme behovene fra vores miljøbevidste kunder og gøre det lettere for alle at vælge miljøvenlige alternativer, har Coor udviklet en unik mærkning for mere miljøvenlige serviceydelser – Coor Green Services.

Coors egen miljømærkning omfatter hele serviceleverancen

I servicebranchen har miljøarbejde og -mærkning været begrænset til enkelte serviceydelser eller produkter. Som den første serviceleverandør i facility service-branchen tilbyder Coor sine kunder en miljømærkning, som omfatter hele serviceleverancen og alle serviceydelser.

To niveauer afspejler forskellige ambitionsgrader

Coor Green Services består af to niveauer - sølv og guld samt et evalueringsværktøj. Alle serviceydelser vurderes ud fra relevante miljøkriterier, som er mere vidtgående end lovgivningen i Danmark, og det kræver en del arbejde for at opnå højeste niveau. Evalueringen foretages per serviceydelse hos kunden og er opbygget på obligatoriske krav samt kriterier. Kriterier som er fastlagt ud fra potentiel miljøpåvirkning og graden af gennemførlighed.

Ved at vi årligt tilpasser kriterierne og niveauerne, bliver miljømærkningen en garanti for en høj miljøambition.

Caroline Mortensen, HSE-ansvarlig, Coor

Dynamisk værktøj

At opnå guldniveau er svært, men ikke umuligt. Evalueringsværktøjet er dynamisk og udvikles hvert år. Ved at tilpasse kriterierne og niveauerne årligt, bliver Coor Green Services en garanti for en høj miljøambition for vores kunder.

Vil I vide mere?

Ulla Amtoft | HR direktør | Coor

Ulla Amtoft

HR direktør

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Kontakt os