Sprog / Websted

Languages

Change site

Coors certifikater inden for miljø, kvalitet, sundhed og sikkerhed

Vores kunder stiller store krav til kvalitet, effektivitet og leveringssikkerhed, og for at sikre, at vores servicelevering opfylder disse krav, har vi valgt at sikre kvalitets- og miljøcertificering for vores drift i overensstemmelse med de internationale ISO-standarder.

Coor holder om miljøet

Vi forpligter os til Science Based Targets initiativ

Coor har besluttet at forpligte sig til Science Based Targets initiativ til at fastsætte klimamål i overensstemmelse med at begrænse den globale temperaturstigning til 1,5 ° C. Vi tager nu et strategisk vigtigt skridt og forpligter sig til Science Based Targets initiativ som en del af Coor's dagsorden, for at være en miljøansvarlig virksomhed.

"At blive en del af SBTi er det rigtige at gøre og et naturligt skridt at tage i tråd med vores høje ambitioner om at blive en virkelig bæredygtig virksomhed. Det viser vores engagement i at tage ansvar, men også for at skabe nye forretningsmuligheder", siger AnnaCarin Grandin, CEO for Coor.
Coor starter nu valideringsprocessen for at sikre, at vores mål overholder SBTi's kriterier.

- "Coors servicelevering skaber emissioner i vores forsyningskæde og i anvendelsen af vores løsninger - med udgangspunkt i SBTi, vil det være nøglen i bæredygtig forretning fremadrettet", siger AnnaCarin Grandin.

Coor har til formål at fremme ansvarligt forbrug og reducere emissioner ved aktivt at hjælpe vores kunder med at minimere deres miljøpåvirkning. Vi optimerer vores kunders energiforbrug gennem energioptimering, og kemikaliefri rengøring bliver mere og mere almindelig i vores kundekontrakter.

Coor støtter forskning i bæredygtighed og fødevarer, og vi arbejder med cirkulære forretningsmodeller for bæredygtighed i alle faser og genbrug, hvor det er muligt. Dette er blot nogle få af flere eksempler på den positive miljøpåvirkning, som Coors bæredygtighedsinitiativer har for vores kunder.

Globalt certificeret virksomhed inden for kvalitet, miljø, sundhed og sikkerhed

Coor har udviklet en standardiseret proces i forbindelse med vores serviceleverancer, der garanterer professionel og kvalitetssikret service, men som også kan skræddersys til de enkelte kunders behov. Dette ledelsessystem er rygraden i Coors kvalitetsarbejde, som undersøges og revideres af det eksterne certificeringsorgan, Det Norske Veritas, DNV-GL. Alle vores aktiviteter er certificeret via en global certificering i overensstemmelse med ISO 9001:2015.Coors danske drift har også kvalitetscertificering fra den danske sektororganisation SBA, dokumentation for, at Coor Danmark driver etisk og ansvarlig forretning.

Coor har en global ISO 14001:2015 certificering. Virksomhedens ledelsessystem for miljøarbejde findes på intranettet og operationerne er blevet revideret af det eksterne certificeringsorgan Det Norske Veritas, DNV-GL.

Coor har en nul-vision for arbejdsrelaterede ulykker og arbejder for at sikre, at alle medarbejdere har et godt og sikkert arbejdsmiljø. Som en del af udviklingen og styrkelsen af dette arbejde er Coor blevet certificeret i henhold til ledelsessystemet ISO 45001: 2018. En certificering, der fokuserer på sundhed og sikkerhed, som har til formål at sikre, hvordan en virksomhed arbejder med arbejdsmiljøspørgsmål, og som garanterer et professionelt og kvalitetssikret arbejdsmiljøarbejde.

Coor Group har et globalt ISO 45001: 2018 certifikat, som alle aktiviteter i koncernen er tilknyttet. Driften er blevet revideret af det eksterne certificeringsfirma Det Norske Veritas, DNV-GL.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Kontakt os