Sprog / Websted

Languages

Change site

Hvordan fastholder vi et godt og trygt arbejdsliv på trods af COVID-19?

Corona har forandret arbejdslivet og også skabt nye muligheder. Vi guider jer til den bedste hverdag under nye forhold.

Coor medarbejder gør rent

Pandemien påvirker os nu, og det vil den gøre i lang tid fremover. Snart vender vores medarbejdere tilbage til kontorerne, og her er der flere ting, vi skal tage stilling til; Hvordan påvirkes arbejdspladsen af nye måder at arbejde på, retningslinjer og behov? Og hvordan kan vi vende sikker tilbage?

I filmen følger vi Sigrid en dag på kontoret under eller kort efter pandemien. Det viser nogle eksempler på, hvordan Coor med få midler, eksisterende tjenester og smarte løsninger kan skabe et mere behageligt og sikkert arbejdsmiljø, der letter hverdagen. Alle arbejdspladser har brug for sikre, smarte, gennemtænkte serviceløsninger samt en klar strategi, som er tilpasset den fremtiden, der faktisk allerede er her. Læs meget mere om vores Smart Solutions her.

Corona har for mange virksomheder betydet, at kontorarbejdspladsen ikke længere er defineret af en bestemt matrikel – og i fremtiden vil vi måske se flere, der arbejder hjemmefra eller på forskudte tidspunkter. Det centrale fælles kontor bliver måske en ”hub”, der faciliterer møder, sparring og events. Det stiller krav til faciliteter, kantine og rengøring, da medarbejdere og brugere vil forvente tiltag, der sikrer en tryg arbejdsplads med høj hygiejne og minimering af smitte.

Vi har derfor lavet denne guide til, hvad din arbejdsplads skal være særlig opmærksom på i denne tid –og hvad I kan gøre for at skabe en tryg arbejdsplads, hvor risikoen for at medarbejdere smitter hinanden er så lille som muligt. Og hvor I også kan udnytte den viden om den gode arbejdsplads, som Corona også har skabt.  

Kontakt os, hvis vi sammen skal lægge en plan for den kommende tid.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Kontakt os