Søge
Sprog / Websted

Languages

Change site

Søge

Coor SmartEnergy - datadrevet energistyring

Ejendomme står i dag for en stor del af det globale energiforbrug, men systemer og installationer er forældede, og energiforbruget er ikke særlig effektivt. SmartEnergy kan indsamle, analysere og optimere energiforbruget i dine ejendomme

Kontakt os

Moderne behov...

Den nuværende energisituation er ikke holdbar på lang sigt

Ejendomme står i alt for over 35 % af det globale energiforbrug og hele 40 % af direkte og indirekte CO2-udledning. Energibehovet stiger også hvert år, og det samme gør omkostningerne til energi.

Den nuværende situation er ikke holdbar på lang sigt - hverken ud fra et økonomisk eller miljømæssigt perspektiv. Størstedelen af ​​bygninger og installationer er forældede og mangler smarte og effektive værktøjer til at optimere energiforbruget.

Energiforbruget for en ejendom kan i gennemsnit reduceres med mere end 40 %

Et grundlag for positiv forandring er, at du har den rigtige og relevante information om, hvordan energiforbruget ser ud i øjeblikket og viden og kompetence til at analysere dette og udarbejde beslutningsgrundlag for forbedringer.

OG SMARTE LØSNINGER...

Coor SmartEnergy er et komplet system til energimåling

Tjenesten består af alt fra fysiske målere til analyse af software og kommunikationen mellem dem. I SmartEnergy er al data samlet og præsenteret på en let tilgængelig måde til både videre analyser og rapportering af nøgletal.

Ved løbende overvågning af energiforbruget i ejendommen kan afvigelser identificeres med det samme. Med alt i én pakke er Coor SmartEnergy en omkostningseffektiv måde at få smarte energimålere ind i sit anlæg. Med denne service og forståelse for, hvor og hvordan energi bruges, kan Coor hjælpe dig direkte med at reducere dit energiforbrug.

Vi kalder løsningen SmartEnergy.

I korte træk

Med Coor SmartEnergy

  • sammen reducerer vi påvirkningen af ​​klimaet.
  • vi identificerer og implementerer tiltag, der normalt giver mere end 10 % reduktion i energiforbruget.
  • får du et komplet og umiddelbart overblik over energisituationen i dine ejendomme.
  • proaktiv vedligeholdelse muliggøres - risikoen for, at små problemer vokser sig store og dyre reduceres.

En del af et koncept

Coor SmartBuilding - innovative tjenester til virkelig bæredygtige bygninger

Under vores SmartBuilding-koncept samler vi forskellige services, der hjælper vores ejendomskunder med at arbejde langsigtet med bæredygtighed. Coor SmartBuilding reducerer energiforbruget, øger levetiden og gør godt for dem, der rent faktisk bruger og er i ejendommen.

Vores andre løsninger inden for SmartBuilding kan findes til højre: