Sprog / Websted

Languages

Change site

Coor SmartEnergy - datadrevet energistyring

Hvis I også har et ønske om at reducere bygningernes energiforbrug og CO2-udslip. Har I ønske om at få ”orden i eget hus” og har fastsat mål for bygningens energiforbrug og påvirkning af miljøet i scope 1, kan en Coor SmartEnergy løsning være det, der kan hjælpe jer på vej. Med løsningen får I data, der kan anvendes i afrapportering ud over reducering og optimering af bygningens forbrug. Nysgerrig?

Kontakt os

Det nuværende energiforbrug er ikke holdbart på lang sigt

Erhvervsejendomme står i alt for over 43% af det globale energiforbrug og det deraf følgende CO2-udledning. Energibehovet stiger også hvert år, og det samme gør omkostningerne til energi (British energy savings techonolgy, best.energy).

Den nuværende situation er ikke holdbar på lang sigt - hverken ud fra et økonomisk eller miljømæssigt perspektiv. Størstedelen af bygninger og installationer er forældede og mangler smarte og effektive værktøjer til at optimere energiforbruget. Coor SmartEnergy fremmer en helhedsorienteret tilgang til energimonitorering og -styring i et integreret system kaldet Eniscope.


Coor SmartEngery er løsningen for dig

Vi har udviklet Coor SmartEnergy, et avanceret end-to-end energistyringssystem i realtid. Coor SmartEnergy bruger intelligent en kombination af indbygget måling og trådløse IOT-sensorer til at overvåge og registrere ikke bare elektricitetsdata, men også varme, vand og meget mere.

Ved løbende overvågning af energiforbruget i ejendommen kan afvigelser identificeres med det samme. Derfor kan man sætte ind før der sker skader eller overforbrug. Med alt i én løsning er Coor SmartEnergy en omkostningseffektiv måde at få montitoreret sit samlede forbrug på og de enkelte anlæg, som f.eks. ventilationssytemer. Med denne service gives der forståelse for, hvor og hvordan energi bruges og på den måde kan Coor hjælpe jer direkte med at reducere jeres energiforbrug.

Energiforbruget for en erhvervsejendom kan i gennemsnit reduceres med mere end 10%

Et grundlag for positiv forandring er, at du har den rigtige og relevante information om, hvordan energiforbruget ser ud i øjeblikket og viden og kompetence til at analysere dette og udarbejde beslutningsgrundlag for forbedringer. Tiltag vil normalt give mere end 10% reduktion i totaltforbruget og op til 40% i ventilationssytemer.


Hvad er COOR SmartEnergy i korte træk?

  • Sammen reducerer vi forbrug og udslip.
  • Vi identificerer og implementerer tiltag, der normalt giver mere end 10% reduktion i totaltforbruget og op til 40% i ventilationssytemer.
  • Vi leverer data i realtid for hele jeres bygningsportefølje, uanset størrelse eller geografisk spredning. Alle de oplysninger, du har brug for, kan tilgås via en enkelt cloud-softwareplatform, på mobil eller pc.
  • Proaktiv vedligeholdelse muliggøres – risikoen for, at små problemer vokser sig store og dyre reduceres.

Coor SmartBuilding - innovative tjenester til virkelig bæredygtige bygninger

Under vores SmartBuilding-koncept samler vi forskellige services, der hjælper vores ejendomskunder med at arbejde langsigtet med bæredygtighed. Coor SmartBuilding reducerer energiforbruget, øger levetiden og gør godt for dem, der rent faktisk bruger og er i ejendommen.

Vores andre løsninger inden for SmartBuilding kan findes til højre: