Sprog / Websted

Languages

Change site

Coor SmartLighting – god belysning

I dag tilbringer de fleste af os mennesker det meste af vores tid indendørs. SmartLighting handler om at sikre både energieffektiv og præstationsfremmende belysning – en god løsning for både medarbejdere og miljøet!

Kontakt os
6 stole fremstår i god belysning

Moderne behov...

Vores arbejdspladser påvirker både energiforbrug og klimaaftryk

Ejendomme står i alt for over 35 % af det globale energiforbrug og hele 40 % af den direkte og indirekte CO2-udledning. Energibehovet stiger også hvert år, og det samme gør omkostningerne til energi. Belysningen på vores arbejdspladser står for en stor del af dette energiforbrug.

Folk bruger meget tid indendørs

Samtidig bruger vi mennesker i gennemsnit mere end 90 % af vores tid indendørs. Vores kroppe er dog stadig lavet til at leve i sync med naturen, det har stor indflydelse på vores fysiske, mentale og følelsesmæssige velbefindende. At arbejde i miljøer med naturlige elementer som planter og sollys har vist sig at have en positiv effekt på vores velvære, vores produktivitet og vores kreativitet.

Kontorgang med god belysning
kontor med behalig belysning

… OG SMARTE LØSNINGER

Coor SmartLighting er godt for både medarbejdere og miljøet

SmartLighting reducerer ofte energiforbruget til belysning med op til 80 % sammenlignet med almindelig belysning. Hver belysningsenhed har integrerede sensorer, der registrerer deres omgivelser og tilpasser lyset til aktuelle behov. Gennem den integrerede software får du desuden fuld kontrol over installationen og dens omgivelser.

God belysning betyder, at medarbejderne ikke kun ser bedre, men at de også både fungerer og har det bedre. Ved at simulere dagslys kan SmartLighting blandt andet påvirke melatoninniveauet i kroppen, hvilket igen giver bedre nattesøvn, øget velvære, produktivitet og kreativitet blandt medarbejderne.

Vi kalder løsningen SmartLighting.

I korte træk

Med Coor SmartLighting...

  • du får fuld kontrol over dine lysinstallationer
  • reducerer ofte belysningens energiforbrug med 80 %
  • øger trivslen, kreativiteten og effektiviteten hos alle dine medarbejdere, der arbejder indendørs.

DEL AF ET KONCEPT

Coor SmartBuilding - innovative tjenester til virkelig bæredygtige bygninger

Under vores koncept "SmartBuilding" samler vi forskellige services, der hjælper vores ejendomskunder til at arbejde langsigtet med bæredygtighed. Coor SmartBuilding reducerer energiforbruget, øger levetiden og gør godt for dem, der rent faktisk bruger og er i ejendommen.

Vores andre løsninger inden for SmartBuilding kan findes til højre: