Sprog / Websted

Languages

Change site

Facility service med et bæredygtigt fokus

Lad os tage hånd om det praktiske, så kan I passe jeres kerneforretning og fokusere på det, I gør bedst.

Er indeklimaet behageligt? Og passer det til årstiden? Yder jeres bygninger det optimale? Savner I en varieret og bæredygtig kantineordning?

Vi sørger for, at alt spiller og er på plads, når du og dine kolleger møder ind på arbejde. Hver dag. Dit Coor serviceteam kan hjælpe med det meste og blender i øvrigt så sømløst ind i din forretning, at de hurtigt vil opleves som en af jer. De vil altid gå forrest for at løse de praktiske og tekniske udfordringer, der kan opstå i en travl virksomhed.

Med Facility Service fra Coor vil i få tryghed, overskud og de bedste rammer til at fokusere på dét, som I er allerbedst til – så passer vi resten for jer. I Coor har vi mange års erfaring, og vi er på forkant med mere end 100 forskellige serviceydelser, som hele tiden udvikles og tilpasses vores kunder.

Coors service områder

Alle {{category}}

Lad jer inspirere

Få det bedste frem i jeres arbejdsplads. Vi giver jer frihed til at fylde jeres dage med alt andet end Facility Serice såsom ejendomsservice, rengøring og kantinedrift. Med over 30.000 brugere på mere end 300 adresser i Danmark taler vi af erfaring. Men hvad siger kunderne?

"Lige fra samarbejdets begyndelse kunne vi mærke, at her var nogle mennesker, vi kunne få et godt samarbejde med. Vi ville gerne have højere standarder for de samme penge, og værktøjer til at forbedre os på alle serviceområder. De værktøjer havde Coor" 
Peter Jacobsen, Facility Manager hos MAN Energy Solutions.

Med Facility Services fra Coor får I helt nye redskaber og værktøjer til at gøre noget for medarbejdernes og bygningernes sundhed. I vil opleve et konstant fokus på energioptimering, vedligeholdelse og service, som understøttes af intelligente og mere bæredygtige løsninger - ikke kun for miljø og klima, men også for bundlinjen.

"Coor er gode til at komme med foreslag til forbedringer og optimeringer, der sparer penge for os"
Stefen Nørgaard Seile, drift- og planlægningschef i Odense Sport og Event.

I vil opleve et topengageret og nærværende serviceteam - som altid har målet for øje. Samtidig sørger vi hos Coor for at passe på hinanden, miljøet og bundlinjen.

Gør virksomheden grønnere med intelligente løsninger.

I morgen bliver bedre end i dag. Uanset hvilken Facility Service, vi I morgen byder på forbedringer, hvor vores Facility Services vil udfordre jer med kontinuerligt nye ideer og innovative løsninger. Gennem vores omfattende innovationsprocesser og vedvarende fokus på forbedring, opnået gennem års erfaring, er det vores tilgang til samarbejde. Som vores partner vil I få adgang til specialdesignede redskaber og værktøjer, der ikke alene reducerer omkostninger, men også minimerer jeres arbejdsplads' miljøpåvirkning i hele dens levetid.

 • Vil I reducere jeres energiforbrug med EMS?
 • Vil I have verdensmålene på frokosttallerkenen med måling af madspild og et konstant fokus på at blive mere bæredygtige i hverdagen?
 • Vil I udnytte jeres kvadratmeter bedre gennem sensor-teknologi og de seneste trends inden for Space Management?
 • Vil I gøre nedetid og reaktivt vedligehold til historie med digitale målere og intelligent risikostyring?
 • Vil I gøre jeres hverdag nemmere med vores populære smart solutions?

Ønsker I en samlet Facility management-løsning?

Få adgang til mange forskellige Facility Services fra én og samme virksomhed med en samlet IFM-løsning. I et tæt partnerskab med os får I skræddersyet totalløsning med de bedste specialister inden for de enkelte serviceområder, som er håndplukket til jer og kan koordineres som en samlet enhed. Det sparer jer for kostbar projektledelsestid. I vil blive mødt af nærværende rådgivere, når vi står for kvalitetsikringen. 

Det giver alt sammen større tryghed og lavere omkostninger i leverancen sammenligner med at købe Single Services fra forskellige udbydere.

Med IFM får I:

 • Ét samlet koncept
 • Tættere partnerskab
 • Øget kontrol og højere kvalitet
 • Fagområder, der gør hinanden stærkere
 • Fagområder, der ikke konkurrerer eller går i vejen for hinanden
 • Integrerede Facility Services med en holistisk tilgang
 • Én point of contact for alle services.

Med en integreret Facililty Management-løsning får I mere ud af de enkelte services, fordi de koordineres og optimeres i forhold til hinanden. Det betyder, at vi ikke lægger nyt gulv få uger før, de hårde hvidevarer skal udskiftes. At vi ikke gennemfører en energioptimeringsmåling, inden den nye maskinpark er på plads.

Det betyder kort og godt, at højre hånd ved, hvad den venstre hånd laver, og at vi sparer benene, fordi vi har det i hovedet.


Vil du vide mere? Kontakt os her.

Toke Platz Chief Commercial Officer Coor

Toke Platz

CCO, Chief Commercial Officer

Ønsker du nyt job?

Tid til en ny udfordring og sikker beskæftigelse? Søg job hos Coor.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Kontakt os