Søge
Sprog / Websted

Languages

Change site

Søge

Strategisk rådgivning mod en glad og bæredygtig arbejdsplads

Gør din arbejdsplads til et attraktivt sted for medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere. Coor Advisory´s arkitekter og specialister tilbyder strategisk rådgivning om arbejdspladser og arbejdsliv og hjælper jer med at skabe kunde- og medarbejderfokuserede arbejdspladsoplevelser. Det er vigtigt at skabe rammerne der skaber værdi for medarbejdere, så de tilvælger at bruge arbejdspladsen.

Kontakt os
Kvindelig rådgiver for Coor der smiler i blåt tøj

Sådan forstår vi dig

Nye krav til arbejdspladser og arbejdsmetoder

Gennem pandemien er strategiske arbejdspladsspørgsmål kommet endnu højere på dagsordenen. Den hybride måde at arbejde på har udviklet sig hurtigt og er kommet for at blive, hvilket stiller nye krav til både vores arbejdspladser og måder at arbejde på.

Spørgsmål som mange virksomheder stiller sig selv i dag er hvor, hvornår og hvordan skal vi arbejde sammen i fremtiden for at opnå et "bæredygtigt arbejdsliv", og hvad kan vi gøre for at imødekomme vores medarbejderes behov?

Bæredygtigt arbejdsliv betyder, at ledere og medarbejdere sammen skaber en virksomhedskultur, der muliggør bedre oplevelser, øget selvbestemmelse og mere effektivt samarbejde. I det arbejde er en attraktiv og tilpasset arbejdsplads, der ånder inspiration, kreativitet og trivsel, en vigtig støtte.

Møde mellem 10 personer, hvor fire af personerne er på digitalt

COOR RÅDGIVNING SKABER VÆRDI

Sammen skaber vi jeres arbejdsplads

Coor Advisorys dygtige arkitekter og specialister tilbyder strategisk rådgivning med det formål at designe attraktive, velstående og inspirerende arbejdspladser og arbejdsliv. Vi trækker på et team af stærke fagligheder og erfaring i hele norden for at hjælpe dig med at designe strategier og koncepter for fremtidens arbejdsplads – sammen skaber vi fantastiske medarbejderoplevelser.

Vi tilbyder alt fra dybdegående forstudieanalyser af dine medarbejderes behov til inspirerende workshops og projektledelse af komplekse arbejdspladsændringer.

Coor Advisory har hjulpet kunder med at udvikle effektive og bæredygtige arbejdspladser siden 2009. Med hele Coor i ryggen er vi godt rustet til at hjælpe dig igennem din forandringsproces.

VI TAGER DET OVERORDNEDE ANSVAR

Coor Advisorys ydelser

Vi er med dig hele vejen - fra forundersøgelse & behovsanalyse til implementering af arbejdspladsændringer samt opfølgning og compliance. Uanset hvor du er på forandringsrejsen, støtter vi dig i udviklingen af ​​din fremtidige arbejdsplads. Alle projekter ser forskellige ud, da de gennemføres ud fra dine medarbejderes unikke behov og vilkår og ud fra din virksomheds værdier, strategier og mål.

Se eksempler på vores tjenester nedenfor:

VORES TILFREDSE KUNDER

Gennem årene har vi udviklet arbejdspladser

Vi har med succes hjulpet et stort antal kunder med at udvikle, forbedre og optimere deres arbejdspladser, både i den offentlige og private sektor.

 

HVEM ER VI

Et team med bred og solid erfaring

Coor Advisory er et team af projektledere og strateger med høje ambitioner og bred kompetence, som brænder for de udfordringer, som en arbejdspladsændring medfører. Vores stærke samarbejde og lave prestige i teamet gør, at vi hele tiden udvikler og arbejder smart i vores projekter.

 

Læs mere omkring fremtidens kontor her

Billede af Helle Nøhr, Coor

Helle Nøhr Holmstrøm

Head of Advisory