Søge
Sprog / Websted

Languages

Change site

Søge

Space Management - Eksprtrådgivning i kontorindretning og pladsoptimering

Hos Coor har vi nogle af markedets dygtigste specialister inden for work space management. Ved hjælp af ny forskning og egne erfaringer hjælper vi vores kunder med at udforme og udnytte deres lokaler med en kontorindretning, som fremstår attraktiv, produktiv og innovativ samt understøtter kundens virksomhed.

Kontakt os
Coor arbejdskontor

Ekspertrådgivning for effektive lokaler

Vi har stor ekspertise i at hjælpe vores kunder med at planlægge og udforme virksomhedens lokaler og kontorer, så de danner ramme om en effektiv og sund arbejdsdag, der også gør medarbejderne tilfredse. Effektive lokaler er ikke bare optimerede i forhold til areal - de understøtter også andre af virksomhedens behov.

Work Space Management er mere end bare kontorindretning

Vores specialister har stor erfaring med analyse og rådgivning omkring space management for en lang række store, danske virksomheder med mange medarbejdere og lokationer, komplekse behov og forskellige typer lokaler. Konkret kan vi tage ansvar for jeres virksomheds pladsoptimering gennem work space management som indeholder behovsanalyser, anskaffelse og afvikling af lokaler, inventar, plantepleje og store og små flytteprojekter.

Stor erfaring fra forskellige brancher

Coor leverer i dag work space management-services til mange af Nordens største virksomheder og et flertal af offentlige virksomheder. Blandt andet leverer vi kontorindretning og flytteservices til over 100 kontorer.