Søge
Sprog / Websted

Languages

Change site

Søge

Pladsoptimering (space management)

Hos Coor findes førende kompetencer inden for work space management. Ved hjælp af ny forskning og egne erfaringer hjælper vi vores kunder med at udforme og udnytte deres lokaler, så de fremstår attraktive, produktive og innovative samt understøtter kundens virksomhed.

Coor arbejdskontor

Ekspertrådgivning for effektive lokaler

Vi har stor ekspertise i at hjælpe vores kunder med at planlægge og udforme virksomhedens lokaler, så de danner ramme om en effektiv og sund arbejdsdag, der også gør medarbejderne tilfredse. Effektive lokaler er ikke bare optimerede i forhold til areal - de understøtter også andre af virksomhedens behov. Konkret kan vi tage ansvar for jeres virksomheds pladsoptimering gennem work space management som indeholder behovsanalyser, anskaffelse og afvikling af lokaler, inventar, plantepleje og store og små flytteprojekter.

Stor erfaring fra forskellige brancher

Coor leverer i dag work space management-services til mange af Nordens største virksomheder og et flertal af offentlige virksomheder. Blandt andet leverer vi indretnings- og flytteservices til over 100 kontorer.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Kontakt os