Søge
Sprog / Websted

Languages

Change site

Søge

Lovpligtig energisyn til virksomheder - Lad Coor hjælpe jer nemt igennem

Kom hurtigt og nemt igennem det lovpligtige energisyn. Coors energikonsulenter tilbyder professionel rådgivning til energibesparende tiltag og foretager energisyn for alle typer virksomheder.

Kontakt os
to mandlige Coor medarbejder tjekker energiniveauet

Hvad er et lovpligtigt energisyn? 

Lovpligtigt energisyn er obligatorisk for større virksomheder som følge af EU's energieffektivitetsdirektiv fra 2012. Kravet om energisyn gælder virksomheder med enten mindst 250 ansatte globalt, eller en årlig omsætning på mindst 50 mio. euro og en årlig balance på mindst 43 mio. euro efter aflagt årsregnskab. Firmaer med ISO 50001 er undtaget.

Energisyn skal foretages hvert 4. år og kravet om obligatorisk energisyn gælder også datterselskaber og andre associerede selskaber.

Hvem skal have foretaget et forenklet energisyn?

Danske datterselskaber af internationale virksomheder er omfattet af loven om forenklet energisyn. Her er to grupper: 

  • Gruppe 1 er virksomheder med et samlet energiforbrug under 100.000 kwh pr. år, og 
  • Gruppe 2 er virksomheder med energiforbrug over 100.000 kwh pr. år.

Hvis I hører til gruppe 1, kan I selv foretage jeres lovpligtige energieftersyn.

Hvis I hører til gruppe 2, skal energisynet foretages af en certificeret energikonsulent. Her kan Coor hjælpe - vores certificerede energikonsulenter er erfarne specialister i at foretage både forenklede og dybdegående energisyn for danske virksomheder.

Sådan foregår et lovpligtigt energisyn

Når vi foretager jeres energisyn, indhenter vores erfarne eksperter den nødvendige data og besigtiger jeres ejendomme. Herefter laver vi en analyse af alle væsentlige energiforbrugende installationer og processer. Vi driver processen, udarbejder den lovpligtige rapport, og supporterer indberetningen, så I kan fokusere på jeres kerneforretning og få foretaget energisyn med minimal indsats fra jeres side.

Hvorfor lade Coor stå for jeres energisyn?

Når I lader os stå for jeres energisyn får I; 

  • Hurtigt og effektivt energisyn;

    Vi er erfarne i energisyn og sørger for, at vi arbejder effektivt så I får mest muligt ud af vores indsats. Vi har optimeret vores processer på bedste vis, så I kan få foretaget et forenklet energisyn med transparens og klar kommunikation.
  • Erfarne eksperter på området;

    Vi er eksperter i loven på området, og vi kan være fuldt behjælpelige med at indsende den lovpligtige energisynsrapport til Energistyrelsen. 

 

 

Hvad koster et energisyn fra Coor? 

Prisen på et energisyn afhænger af størrelsen på jeres virksomhed. Det har betydning for, hvor mange timer vi skal bruge på at indsamle og analysere data. De fleste virksomheder kan i sidste ende tjene udgiften til energisynet hjem i besparelser på det samlede energiforbrug.

Har I brug for hjælp til andre services? 

Coor Service Management er Nordens førende serviceudbyder og tilbyder alle de serviceydelser, der kræves for, at virksomheder og offentlige institutioner fungerer godt og effektivt. Vi skaber løsninger inden for kantinedrift, rengøring, ejendomsdrift og ejendomsservice, der gør det muligt for vores kunder at fokusere på udviklingen af deres kerneforretning. Kontakt os, hvis I vil vide mere om, hvad vi kan tilbyde netop jer.