Søge
Sprog / Websted

Languages

Change site

Søge

Grøn Service: vedligeholdelse og pleje af jeres grønne områder

Hos Coor er I sikret en samarbejdspartner med stor erfaring inden for pleje og vedligeholdelse af grønne arealer. I dag plejer og vedligeholder vi millioner kvadratmeter udendørsarealer i Norden, og sikrer vores kunder et tillidsfuldt, indbydende og frem for alt sikkert udendørsmiljø.

Kontakt os
lejligheder med grønne natur buske

Den helt rigtige løsning på grøn pleje finder vi i fællesskab

Kommer jeres udendørsarealer ikke rigtigt til sin fulde ret? Ved et samarbejde med Coor er I sikret en partner, som kan varetage alle opgaver inden for grønne områder. Vi sørger for at skabe og vedligeholde et behageligt og professionelt udendørsmiljø i jeres virksomhed, der imødekommer jeres specifikke behov. Vi har fokus på bæredygtig drift i balance med en profitabel forretning, hvor kvalitet fastholdes og udvikles med hensyntagen til både miljø og økonomi. 

Hvad udfører Coor for vores kunder?

Hos andre kunder udfører vi blandt andet grøn service i form af vedligeholdelse, tilsyn og pleje af udendørsområder - lige fra snerydning, saltning, fejning af fortove, stier og parkeringsarealer til vedligeholdelse af udendørsinventar, lys, skraldespande, renhold af udendørsarel og meget mere. Vi står også for pleje og vedligehold af grønne områder samt træbeskæring, havepleje og pasning af søer og damme, rensning af afløb og riste samt installation og servicering af robotplæneklippere. 

Hvis I har brug for rådgivning, grøn service eller vedligeholdelse af jeres udendørsrammer, kan vores faguddannede medarbejdere hjælpe jer. I en tæt dialog med jer, finder vi den plejeaftale, der passer præcis til jeres ønsker og behov. Vi udfører grøn service og grøn vedligeholdelse af virksomhedens grønne områder, så I kan koncentrere jer om jeres kerneopgaver. 

Uddannede medarbejdere sikrer jer professionelle resultater

Opgaverne udføres altid af uddannede medarbejdere med kendskab til opgaven. Vores medarbejdere har en bred vifte af kompetencer inden for grøn vedligehold, så vi kan garantere et professionelt resultat. Derudover arbejder vi i Coor struktureret med FNs verdensmål, så I er sikret en samarbejdspartner med gode forhold for medarbejdere og med fokus på at skåne vores miljø samt at skabe en forretning, hvor vi hele tiden arbejder på at blive mere bæredygtige. 

Hvilken pleje har I brug for?

De grønne områder på ejendommen kan forekomme som en stor grøn flade, når væksten er på sit højeste. Grøn service og vedligeholdelse kan variere vidt alt efter, om vi taler om træer, buske, plæner eller hække, og efter kundens ønsker og behov. 

Vi kan sikre, at jeres grønne arealer, områder, plæner og belægninger altid fremstår pæne og ryddelige. I dag håndterer vi pleje og vedligehold af grønne områder for mange store virksomheder og institutioner i Danmark.

Har I brug for mere end pleje og vedligeholdelse af grønne arealer, så tilbyder vi en bred vifte af kompetencer og services inden for ejendomsservice og energirådgivning

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Kontakt os