Søge
Sprog / Websted

Languages

Change site

Søge

Vintertjeneste: professionel snerydning, glatførebekæmpelse & saltning

Med vinteren opstår der hurtigt en række ukendte behov, som kan være svære at forudse. Med Coors vintertjenester kan I trygt gå vinteren i møde og vide, at vores uddannede medarbejdere håndterer alt inden for snerydning og glatførebekæmpelse.

Gul traktor sneryder og salter

Hvorfor er vintertjenester nødvendigt?

Vintertjenester kan være altafgørende, når de uforudsigelige behov melder sig. Vinteren byder ofte på frost, tø, sne og slud, og det kan medføre markante konserkvenser, hvis ikke der tages højde for de ændrede vejrforhold. Det kan samtidigt blive en udfordring for jeres virksomhed at håndtere glatførebekæmpelse og snerydning, der skal leveres i rette tid og tilstrækkelig mængde. Derfor kan det være en fordel at vælge en professionel leverandør af vintertjenester, så I kan fortsætte med kerneopgaverne, mens uddannede fagfolk håndterer snerydning, saltning, glatførebekæmpelse og lignende. 

Hvordan arbejder Coor med vintertjenester?

Coor leverer vintertjeneste med afsæt i Vejdirektoratets udbredte og præcise målestationer, som vi benytter til at foretage udkald af medarbejdere til vintertjenester i jeres virksomhed. Vores professionelle medarbejdere rykker hurtigt ud med fejemaskiner til snerydning, saltning og glatførebekæmpelse, så snart behovet opstår. Vores arbejde dokumenteres vores via QR koder, som samtidigt leverer et præcis faktureringsgrundlag og bevis for udførte vintertjenester. 

Med Coor som leverandør får I:

  • Hurtig udrykning, så snart behovet melder sig 
  • En professionel leverandør af vintertjenester med uddannede medarbejdere
  • Klare aftaler og effektiv kommunikation 
  • Snerydning 
  • Glatførebekæmepelse
  • Saltning og grusning  

 

Kontakt os og lad os sammen finde ud af, hvad vi kan gøre for jer, så jeres virksomhed kommer trygt igennem vinteren. Er det ikke vintertjenester i har behov for, tilbyder Coor flere forskellige services til jeres virksomheds som bl.a. pleje af plæner, belægninger, service af udendørs inventar og vedligehold samt renhold af udendørsområder.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Kontakt os