Søge
Sprog / Websted

Languages

Change site

Søge

Bygningsdrift med fokus på bæredygtighed og besparelser

Moderne bygninger stiller store krav til den daglige drift og vedligeholdelse af tekniske anlæg - udendørs som indendørs. Det kræver både professionelt kendskab og bred erfaring, at sikrer optimering og energibesparelse i bygningens mange dele. Med Coor som samarbejdspartner varetager vi jeres inden- og udendørs drift med fokus på proaktiv rådgivning, innovation og tæt samarbejde.

Kontakt os
Coor medarbejder aflæser energisyn

Drift med intelligente og langsigtede løsninger 

Behovet for inden- og udendørsdrift afhænger bl.a. af ejendommens størrelse, bygningens tekniske anlæg og kundens specifikke behov. Coor kan varetage driften i alle bygninger, store som små, og vores autoriserede medarbejder har et bredt kendskab til alle typer inden- og udendørs anlæg. Gennem innovativt arbejde, teknologi og dokumentation, er jeres behov i centrum for vores proaktive rådgivning og indsats. I vil opleve et bedre arbejdsmiljø, besparelser på jeres CO2-regnskab samt optimal udnyttelse og drift af jeres energisystemer. 

Vores services for inden- og udendørs drift dækker bl.a. over;

  • Aflæsninger af tekniske anlæg og systemer 
  • Installationer og udskiftning af tekniske anlæg og systemer 
  • Optimering og service af inden- og udendørs anlæg som ventilations- og varmeanlæg, klimaanlæg, brand- og sprinkleranlæg, højspændingsanlæg, elektriske systemer m.m. 
  • Anvendelse af sensorteknologi, der kan måle, analysere, kontrollere og forbedre tekniske anlæg og systemer 
  • Vedligeholdelse af klimaskærm 
  • Vedligeholdelse af tag, mure m.m. 
  • Store og små ombygninger af ejendommen

Vi innoverer på jeres løsninger og uddanner os

På den måde har I altid de bedste forudsætninger for en FM-løsning i verdensklasse. Vores fokus på jeres data gør, at vi udvikler løsninger målrettet jer. Vi uddanner og certificere vores medarbejdere, så vi kan klare alt inden for servicearbejde, service og test af alt fra brandsprinklere (ABA) til energitest og optimering af jeres systemer. Vi er naturligvis også vi ISO-certificerede, så I altid er sikret den bedste kvalitet. 

Vi giver jer altid status på vores arbejde

Vi holder jer altid opdateret og giver status ved hjælp af Performance Portalen. Her kan I se driftsstatus, kvalitetstjek og dokumentation ud fra data om eksempelvis driften af jeres systemer. Når vi bruger eksterne underleverandører, sørger vi naturligvis også for styringen af dem. I vil opleve at have faste kontaktpersoner, og I vil altid mærke, at der er god styring på kontrakten med fokus på dialog med jer om ønsker og behov.

Kontakt os, og så kan vi samemn finde ud af, hvad den optimale løsning er for jer.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Kontakt os