Søge
Sprog / Websted

Languages

Change site

Søge

Kontorservice: Professionel receptionsservice og telefonpasning

Vores interne serviceydelser kan gøre jeres medarbejderes arbejdsliv lettere samt forbedre deres motivation og produktivitet.

Kontakt os
Kvindelig Coor medarbejder udskifter blomsterne

Velfungerende og effektive arbejdspladser

Coor tager ansvaret for at levere integrerede serviceløsninger, som er designet og tilpasset nutidens arbejdspladser, og herigennem tilbyder attraktive, funktionelle og effektive arbejdsrammer for jeres medarbejdere. Vi kan hjælpe jer med alt - lige fra gæstemodtagelse og andre receptionsopgaver, til post og varemodtagelse, printerservice, mødeforplejning osv. Vi tilbyder vores kunder mere end 100 forskellige serviceydelser, så der er helt sikkert også nogle services, der passer jer.

Erfaringer fra forskellige kunder og brancher

Coor tilbyder interne services til et stort antal store virksomheder og offentlige instanser i Norden, heriblandt nogle af de største internationale koncerner. Til vores kunder hjælper vi med for eksempel at drive mere end 120 receptioner samt håndterer over 31.000 telefonopkald og 40-50.000 postforsendelser hver dag for vores kunder. Hos de fleste kunder hjlælper vi dem med møde- og konferenceforplejning og i Sverige driver vi også 15 egne konferencelokaliteter.

Letter hverdagen for jeres lejere

Vi har også ejendomsudlejere og property managers som kunder, her hjælper vi dem med at tilbyde serviceydelser, der giver merværdi og en god oplevelse for alle.