Sprog / Websted

Languages

Change site

Et af markedets førende sikkerhedsfirmaer

Coor er i dag et af Nordens største sikkerhedsfirmaer. Vi har markedsledende ekspertise og lang erfaring med løsninger til virksomheder med høje sikkerhedskrav. Med et højt serviceniveau udvikler vi innovative sikkerhedsløsninger, som optimerer balancen mellem bemanding og teknik

coor_sikkerhed_vagt

Sikkerhedsfirma med unik kompetence inden for både teknik og overvågning

Coor har i dag markedsledende ekspertise inden for sikkerhed og kan tilbyde både teknik og overvågning med eget personale.

For at kunne tilbyde høj tilgængelighed og en kontaktvej til sikkerhedsspørgsmål har vi etableret et kvalificeret sikkerhedscenter, Coor Security Center. Her håndteres hændelser fra 40 forskellige lande døgnet rundt, 365 dage om året. Her sikrer vi også driftsikkerheden gennem teknisk overvågning og styring af kundens sikkerhedssystem. 

Coors 100 %-ejede datterselskab Addici Security er Sveriges fjerdestørste sikkerhedsfirma. Vores vagter, ordningsvakter (svensk vagttype med beføjelser fra politiet) og sikkerhedsvagter tilbyder både tryghed og et højt serviceniveau. Læs mere på Addiciens hjemmeside.

Coors projektledere, teknikere og sikkerhedskoordinatorer håndterer installation, drift og test af alle generelle sikkerhedssystemer på det nordiske marked. Vores sikkerhedskoordinatorer bliver ofte sikkerhedschefens højre hånd og en vigtig del af kundens krisehåndteringsorganisation. 

Komplet tjenesteportefølje

Coor har et komplet udbud inden for fysisk sikkerhed. Vi har erfaring fra nogle af de største og mest komplekse sikkerhedsinstallationer i Norden. Vores tjenester omfatter:

Indbrudssikring og overvågning

Vi hjælper kunder med at forebygge og opklare kriminalitet ved at kombinere den seneste teknik med personlige sikkerhedstjenester. Vi tilbyder installation, drift og vedligeholdelse af indbrudsalarmer og CCTV. Med en struktureret proces til vedligeholdelsesplanlægning får vores kunder forudsigelighed og kontrol over deres omkostninger.

Adgang- og receptionsløsninger

Coors løsninger inden for adgangssikring skaber høj tilgængelighed og er enkle at anvende. Vi supplerer drift af adgangssystemer med fjernåbningstjenester, virtuelle receptioner og automatiseret bestilling af kort og rettigheder. Coor Security Center er altid klar til at hjælpe døgnet rundt, 365 dage om året.

Overvågning og rundering

Coors vagter, ordningsvakter og sikkerhedsvagter skaber tryghed og leverer uovertruffen service. Gennem uddannelse inden for Service i Stjerneklasse og samarbejde med øvrige Coor-tjenester støtter vi kundens virksomhed. Vi har samlet vores overvågningsvirksomhed under navnet Addici. Læs mer på Addici.com

Brandsikkerhed

Vi hjælper Coors kunder med at forebygge brand og beskytte liv og ejendom, hvis det værste skulle ske. Vi tilbyder hjælp med alle dele af et systematisk brandsikkerhedsarbejde (SBA): risikovurdering, brandsikkerhedsorganisation, uddannelse, kontroller og opfølgninger. Vores serviceteknikere varetager drift, vedligeholdelse og test af brandalarmer og slukningsanlæg.

Sikkerhedsrådgivning

Vores sikkerhedskoordinatorer bliver ofte sikkerhedschefens højre hånd og en vigtig del af kundens krisehåndteringsorganisation. Vores projektledere tager helhedsansvar for sikkerhedsinstallationer ved flytning til nyt kontor eller udskiftnings af sikkerhedssystemer.

Sikkerhedsfirma med fokus på service

Coors sikkerhedsløsninger skaber tryghed for medarbejdere og beskytter ejendomme. Vi har lang erfaring fra kunder med høje sikkerhedskrav inden for bank, forsvarsindustri, luftfart, infrastruktur, værkstedsindustri, kontor og indkøbscentre. Vi anvender vores erfaring og ekspertise til at skræddersy den bedste løsning til hver enkelt kunde.

Coor tager altid et funktionsansvar i vores sikkerhedsleverancer. Det indebærer, at vores kunder får en omkostningseffektiv løsning, hvor moderne teknik spiller sammen med en velafbalanceret bemanding. Som et af Nordens ledende Facility Management-selskaber tør vi desuden godt hævde, at vores sikkerhedspersonale er bedst i klassen inden for service og kundemøde. 

Innovative sikkerhedsløsninger baseret på ny teknik

I dag handler sikkerhedsløsninger for en stor dels vedkommende om smart teknik, ikke mindst for at mindske personalekrævende arbejdsmomenter som administration og overvågning. Ofte formår vi desuden at højne serviceniveauet og sikkerheden, samtidig med at vi reducerer kundens omkostninger.

Eksempler på unikke, innovative løsninger fra Coor er:

Automatiseret ID-korthåndtering

Med Coors egenudviklede løsning Coor SmartID automatiseres hele flowet for bestilling og produktion af ID-kort. For medarbejderen bliver processen hurtigere, enklere og mere tilgængelig. Fordelene for virksomheden er lavere omkostninger, mindsket risiko for fejl og fuld sporbarhed.

Kvalificeret dataanalyse og sensorteknik

Gennem kvalificeret analyse af data fra sikkerhedssystemet kan vi give vores kunder værdifuld indsigt. For eksempel kan lokaleudnyttelsen optimeres med hjælp fra informationer om, hvor mange personer der opholder sig i de enkelte lokaler, og hvordan de bevæger sig, ved hjælp af moderne sensorteknik. Læs mere om Coor SmartUtilization her.

Synergier med andre FM-tjenester

Der er mange fordele ved at vælge Coor som sikkerhedspartner, ikke mindst for dig, der allerede er kunde hos Coor. I vores integrerede facility management-aftale har vi store muligheder for at udnytte vores personale til flere opgaver, hvilket er omkostningseffektivt for vores kunder. Det kan fx handle om at føre tilsyn med ejendommens teknik i forbindelse med vagternes runderinger. 

En anden fordel ved at integrere sikkerhedsopgaverne med andre tjenester er, at det giver kortere opstartstider. Ved at arbejde med lokalt personale på stedet i kombination med sikkerhedseksperter i en distancemodel kan vi hurtigt afhjælpe forskellige problemer.

Coor har også mulighed for at uddanne alt sit personale i en integreret Facility Management-leverance i grundlæggende sikkerhedsarbejde. Det kan handle om at gøre kundens medarbejdere og besøgende opmærksomme på sikkerhedsbestemmelser eller blive en vigtige brik i evakueringsorganisationen.