Søge
Sprog / Websted

Languages

Change site

Søge

Coor viceværtservice: Fuld fleksibilitet og stor erfaring i bygningsvedligehold

Enhver virksomhed kan have brug for en lokal vicevært til at udføre lettere drifts- og vedligeholdelsesopgaver. Fordelen ved en vicevært er det brede kendskab til de forskellige ejendommes særheder og den hurtige reaktionstid.

Kontakt os
mandlig Coormedarbejder

Hvilke handyman opgaver kan Coors viceværtservice varetage?

Hos Coor Facility Management har vi en professionel viceværtservice, der håndterer alle de viceværtopgaver, der måtte opstå både udendørs og indendørs:

  • Montering og justering af kontorinventar
  • Lettere VVS-opgaver
  • Lettere vedligeholdelse af bygninger indendørs og udendørs
  • Tekniske installationer til serviceopgaver som flagning og skiltning m.v.

Med en lokal kendt, som har sans for bygninger, udendørsarealer, og alt hvad disse områder indebærer af opgaver, garanterer vi en bred viceværtservice, som udspiller sig i et strukteret og innovativt samarbejde mellem jer og Coor. 

En professionel viceværtservice hos Coor

Med Coors viceværtservice vælger i en professionel partner til at håndtere en bred vifte at handyman- og viceværtopgaver. I vil få en professionel viceværtservice i huset, som har bredt kendskab til netop jeres bygning. Størstedelen af vores kunders drifts- og vedligeholdelsesarbejde, herunder viceværtservice og handyman opgaver, udføres af vores ansatte, som er fast tilknyttede en eller flere kontrakter i samme geografiske område. Det giver en solid viden og erfaring om de ejendomme og anlæg, vi forvalter for vores kunder. Derudover garanterer vi en kort reaktionstid som en del af vores viceværtservice, når det uventede opstår, og I har brug for hjælp.

Har I brug for hjælp til andet end almindelig viceværtservice? Som  en del af vores Facility Service tilbyder vi en bred vifte af løsninger inden for  eksempelvis ejendomsservice, ejendomsdrift eller energirådgivning og meget mere.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Kontakt os