Sprog / Websted

Languages

Change site

Professionel erhvervsrengøring med stærke kompetencer for bæredygtighed

Stabil ledelse, rengøring med bæredygtige løsninger og veluddannede medarbejdere er nøgleord i god rengøringsservice. Coors fokus på grundige ansættelsesprocesser, detaljeret instruktion og en god opstart sørger for at løfte jeres erhvervsrengøring og øvrige serviceopgaver til jeres fulde tilfredshed.

Kontakt os
Kvindelig Coor medarbejder gør rent

Vores rengøringsservices

Hvorfor vælge Coor som rengøringsleverandør?

Har I brug for et professionelt rengøringsfirma i Danmark, der vægter rengøring med fokus på bæredygtighed, og innovation? Så er Coor Facility Service den rette leverandør af professionel erhvervsrengøring for jer. Vores uddannede medarbejdere varetager alt fra rengøring af erhvervslokaler og kontor til hospitaler og renrum.

Et af de centrale værktøjer i Coors erhvervsrengøring er vores kvalitetsstyringssystem, der kan forsikre vores kunder om, at der altid er overensstemmelse mellem jeres behov, forventninger - og vores rengøringsindsats. Ved hjælp af instruktioner, tjeklister, tegninger og metodebeskrivelser sikrer vi også, at al rengøring gøres på den korrekte måde og lever op til vores kvalitetskrav. Det er blot en af vejene til at opnå den bedste kvalitet i vores rengøringsservice i Danmark.

I dag varetager vi bl.a. professionel erhvervsrengøring hos Odense Sport og Event, Bruuns galleri og Bryggen, hvor fleksibiliteten i vores rengøringsservice gør det muligt at håndtere uforudsigelige situationer for begge parter. Læs flere kundefortællinger her, og bliv klogere på Coors tilgang til professionel erhvervsrengøring.

 

Med Coor vil I få en samarbejdspartner, som altid tænker i optimering, bæredygtig erhvervsrengøring og innovative tiltag. Vi vil - med vores erfaring og rengøring som en af vores kerneopgaver - kunne se muligheder for optimering og ofte finde besparelser i løbet af samarbejdet. I kan på den måde drage fordel af vores erfaring samt faglige kompetence og dermed sikre en optimal erhvervsrengøring.

Det giver jer værdi for pengene og et udbytterigt samarbejde i form af løbende optimering og rådgivning omkring jeres rengøringsservice. 

I kan styrke jeres bæredygtige profil

Med Coor får I en leverandør, som understøtter jeres CSR-arbejde og jeres grønne profil. Vi hjælper jer med at vise, at I er ansvarlige – også når det gælder rengøring

Fordele ved et professionelt rengøringsfirma 

 • Når I vælger et professionelt rengøringsfrima med uddannede medarbejdere, så forbedrer I også vilkårene for jeres ansatte 
 • Med en professionel rengøring er I med til at holde sygefraværet nede blandt jeres medarbejdere 
 • Et lavt sygefravær er med til at skabe trivsel hos medarbejderne. Det kan betyde meget for fastholdelse af medarbejdere og engagement i hverdagen, at I prioriterer en sund og ren arbejdsplads. Det signalerer respekt for den enkelte medarbejders helbred

Dokumentation og kvalitet
I vores virke som professionelt rengøringsfirma vil vi gerne vise vores kunder, at vi har styr på kvaliteten og metoderne i vores rengøringsservice samt afløsningssituationer ved ferie og sygdom. Dokumentation af vores rengøring er derfor en afgørende måde for os, hvorpå vi kan sikre os den højeste kvalitet og professionel erhvervsrengøring. Med Coor som samarbejdspartner skal I derfor ikke bruge rescourser på at varetage og kontrollere rengøringen - det gør vi for jer. Vi har grundige procedurer for kontrol af rengøringen, og gennemgår kvaliteten til vores faste statusmøder med jer. Vi leverer det overblik, som giver jer tid til egne kerneopgaver.

 • Sikre procedurer og arbejdsforhold
 • Kvalitetsopfølgning og dokumentation
 • Veluddannede servicemedarbejdere, der leverer høj kvalitet hver dag  

Coor som rengøringsleverandør 

I får overblik og gennemsigtighed i leverancen ved

 • Professionel rengøring der tager ansvar for vores ansatte, miljøet og jeres forretning
 • Månedlige kvalitetsrapporter
 • Én fast kontaktperson
 • Sikre procedurer og arbejdsforhold
 • IT setup, der sikrer overskuelighed og sikker dokumenthåndtering

Med Coor som rengøringsfirma får I ro til at koncentrere jer om egne opgaver

 • Vi sørger for optimale arbejdsrammer, så I kan nå jeres resultater
 • Vi benytter afprøvede processer og metoder, som giver jer tryghed i leverancen af vores erhvervsrengøring 

Med Coor får I en samarbejdspartner, der tænker i innovation og optimering

Alle markeder ændrer sig løbende - det gælder også inde for erhvervsrengøring. Derfor er det vigtigt at have en samarbejdspartner, som er i stand til at følge med I jeres udvikling. På den måde har I hele tiden har den løsning, som understøtter jeres arbejde bedst.

Vi ved, at vores kunder har brug for leverandører, som tænker i optimering og innovative tiltag. Med Coor får I en leverandør, som proaktivt udarbejder forslag til innovation og optimering. 

Koncept for den gode opstart 

At skifte til et nyt rengøringsfirma kan være forbundet med usikkerhed. Vi ved, at jo bedre og mere klar en rengøringsaftale er til at begynde med, desto bedre er rammerne for det fremadrettede samarbejde. Tillid til en samarbejdspartner er vigtigt for at skabe de bedste betingelser jeres forretning. Som kunde har I brug for samarbejdspartnere I kan stole på og som leverer rengøringen som lovet.

Derfor har vi udviklet et koncept, vi kalder 'den gode opstart'. Det sikrer, at vi har en fast procedure for, hvorledes en rengøringsaftale starter - og hele tiden evaluerer og forbedrer vores opstarter, således at vores kunder mærker skiftet af leverandør så lidt som muligt. En af de procedurer er blandt andet vores omfattende uddannelsesprogram, hvor service og kundemødet er centrale elementer. Vi har også siden 2017 udbudt en særskilt rengøringsskole, Coor Cleaning Academy. Det er blandt andet et af de tiltag vi tager i brug for at kunne tilbyde erhvervsrengøring af højeste kvalitet.

Vi laver moderne erhvervsrengøring med fokus på at udvikle mere bæredygtige løsninger

Coor har ressourcerne og kompetencen til at planlægge, organisere, udføre og løbende udvikle de forskellige typer opgaver inden for erhvervsrengøring. Vores styrke er, at vi kombinerer den store rengøringsleverandørs professionalisme og ansvar med det lokale rengøringsfirmas engagement.

Din førende partner inden for erhvervsrengøring i Danmark

Coor er i dag en af de største aktører i Danmark inden for rengøringsområdet, og vores mange samarbejder er hele tiden med til at udvide vores erfaring inden for erhversrengøring. Vi rengør i dag regelmæssigt ca. 10 millioner m2 hos små og større kunder fra forskellige brancher. Ud over daglig rengøring, som vi næsten altid udfører som en abonnementstjeneste, udfører vi også specialtjenester som fx vinduespudsning, gulvvaske og hovedrengøring. Vi råder over flere eksperter inden for lokalerengøring både centralt og i vores linjeorganisation. Nogle af vores mest populære services inden for lokalerengøring er:

 • Daglig rengøring af administrationslokaler
 • Hospitalsrengøring & rengøring til sundhedssektoren

 • Rengøring af renrum og klassificerede områder. Vi lever op til gældende GMP regler, specifikke kundekrav og ikke mindst myndighedskrav.
 • Specialrengøring - særrengøring af specifikke områder.
 • Professionel vinduespudsning af forskellige typer vinduer og facader, også i store højder.
 • Kvalificeret gulvrengøring og behandling af forskellige typer gulvbelægninger.
 • Særlige indsatser ved specifikke lejligheder, fx hovedrengøring, flytterengøring og rengøring i store højder.
 • Rådgivning om valg og håndtering af forskellige typer indgangsløsninger.
 • Vi følger løbende udviklingen for at sikre, at vi har styr på de nyeste metoder, materialer, de nyeste kemikalier og teknikker.

Certificerede processer sikrer effektiv erhvervsrengøring 

For vores kunder er det en tryghed, at Coor er en stor og ansvarlig serviceleverandør. Baseret på flere års erfaring fra forskellige kunder har vi udviklet ensartede arbejdsmetoder og rutiner, der sikrer kvalitet og effektivitet i vores rengøringsleverancer.

Hos Coor er miljø, arbejdsmiljø og kvalitet (HSEQ) centrale elementer i vores erhvervsrengøring. Coor er som den første større virksomhed certificeret i henhold til ISO 45001-standarden i hele Norden. En certificering, som har fokus på både sundhed og sikkerhed. Alle vores aktiviteter er certificeret iht. de internationale miljø- og kvalitetsstandarder ISO 9001 og 14001, og vi har stor erfaring med at arbejde iht. gængse branchestandarder. Læs mere om vores miljø- og kvalitetscertifikater her.

Sådan sikrer vi høj kvalitet i vores rengøringsservice 

I Coor har vi stor erfaring med kvalitetssikringssystemer. Hos flere af vores kunder anvender vi INSTA 800  og andre branchestandarder. Læs mere om hvordan vi gennem strukturerede processer, arbejdsmetoder og standarder sikrer rengøing af høj kvalitet.

Mød vores rengøringsrobotter 

I vores rengøringsfirma tester vi løbende nye robotter, rengøringsmaskiner og sågar sensorer til måling af luftpartikler med mere, som sikrer den bedst mulige erhvervsrengøring for vores kunder. Læs mere om vores rengøringsrobotter her.

Vi tager kontorrengøring alvorligt

Coor har identificeret ni momenter, som altid indgår i en rengøringsopgave. Det handler både om, hvordan vi leverer (redskaber, materialer, hygiejne og miljø), men også om hvordan vi håndterer vores medarbejdere, ledelse, målinger og udvikling inden for rengøringsområdet. Det beskrives i vores egen metodik, Cleaning the Coor Way, som er rygraden i Coor Cleaning Concept. Det er din garanti for innovativ erhvervsrengøring, hvor pris og kvalitet hænger sammen.

 

Coor er mere end et rengøringsfirma

Coor Facility Services kan være jeres samarbejdspartner på mere end blot jeres virksomheds daglige rengøring. Vi har ressourcer og kompetencer til at varetage specialopgaver som vinduespolering, renrumsrengøring og implementering af rengøringsrobotter, sensorer og anden innovativ teknologi, som kan bidrage til indeklima, hygiejne og et behageligt kontormiljø. Uanset om I bruger Coor til integrerede facility services eller single services, tilbyder vi innovative løsninger, god service og mange års erfaring inden for både industri, kontor, sundhedssektor og mange andre typer virksomheder


Vil du vide mere? Kontakt os her.

Annette Vindstrup | Divisionsdirektør, Cleaning | Coor

Annette Vindstrup

Divisionsdirektør, Cleaning

Ønsker du nyt job?

Tid til en ny udfordring og sikker beskæftigelse? Søg job hos Coor.

GDPR
Klik her for at læse mere om Coors data- og privatlivspolitik.

Coor Privacy policy

We have updated our Privacy Policy to help you understand what information we process and why we process it. We have made these updates as new data protection regulations (GDPR) entered into force on 25 May in the European Union / EEA.

Consent to the processing of personal data

The personal data we process is data provided by you when you fill in a contact form or subscription form on Coor's websites. It is your full name, e-mail address and your phone number or postal address (if and when applicable).

What is the purpose of processing your personal data?

Your personal data is required in order for us to send out the material you expressed an interest in such as press releases, news, and/or newsletters. We also use personal information to contact you personally if you filled in a contact form.

What is the legal basis for processing your personal information?

Our processing of your personal data is based on your consent to the processing. You can revoke your consent at any time by emailing us at info@coor.com

Information about processing your personal data

We have implemented appropriate technical and organizational measures to protect your personal data against loss or unlawful access. The number of persons with access to your personal data is limited. Only persons managing the Coor website you visited and/or who need to process your personal data in accordance with the above purposes will have access to your personal data.

We may also share your personal data with other Coor Group companies and suppliers and business partners who perform services or development on our behalf.

Your personal data may be transferred to a third country, that is, a non-EU / EEA country, in conjunction with Coor's use of the cloud-based services Office 365 provided by Microsoft Ireland Operations Limited ("Microsoft").

When Microsoft provides Office 365 services, Microsoft manages customer data (such as email, files) in data centers in the EU (currently: Dublin (Ireland) and Amsterdam (Netherlands)). However, as an integral part of the Office 365 services, some limited personal information (such as e-mail address) may also be processed in the United States).

In order to comply with applicable data protection requirements, Coor has entered into a data processing agreement with Microsoft and has also entered into standard contractual clauses ("EU Model Clauses") with Microsoft. All Microsoft subcontractors handling personal data in connection with the Office 365 services are committed by Microsoft in accordance with Article 11 of EU Model Clauses.