Søge
Sprog / Websted

Languages

Change site

Søge

Coor Cleaning Concept - Helhedsorienteret erhvervsrengøring

Coor har udviklet et koncernomspændende rengøringskoncept, som giver en helhedstilgang til vores lokalerengøringstjenester og sikrer, at vi leverer en pålidelig, innovativ og kvalitetssikret lokalerengøring. Dette giver alle vores kunder mulighed for at standardisere og sammenligne ydelser, uanset hvilket land rengøringen leveres i.

Kontakt os
Kvindelig Coor rengøringsmedarbejder der smiler og skuber en rengøringsvogn

Cleaning The Coor Way

Coor Cleaning Concept bygger på vores samlede erfaring og viden fra hele Norden. Konceptet baseres på standardiserede metoder og rengøringsprogrammer som kan tilpasse forskellige behov og forhold. Der er også særskilte tilpasninger til forskellige kundesegmenter såsom kontorer, industri, sundhed og energisektoren.

 

Coor har identificeret ni momenter, som altid indgår i en lokalerengøringsopgave. Det handler både om, hvordan tjenesten leveres (redskaber, materialer, hygiejne og miljø), men også om hvordan vi håndtere vores medarbejdere, ledelsen, målinger og udvikling inden for området. Alt dette beskrives i vores egen metodik, Cleaning the Coor Way, som også er rygraden i Coor Cleaning Concept.

Cleaning the Coor way

Coor Cleaning Academy

Fra og med 2017 har Coor også udbudt en særskilt skole for ansatte inden for vores rengøringsvirksomhed: Coor Cleaning Academy. I grundkurset uddannes medarbejderne i Coor Cleaning Concept og Cleaning the Coor Way. Skolen udbyder også eksterne kurser i forskellige specialopgaver, fx kurser i kvalitet, sikkerhed eller kurser inden for særlige fagområder. 

Fra og med 2017 udrulles kurset successivt ud i hele Coors lokalerengøringsorganisation. Mange kurser afholdes med egne interne undervisere, men vi samarbejder også med eksterne leverandører i forhold til specialkurser og andre dele.