Søge
Sprog / Websted

Languages

Change site

Søge

Effektiviser jeres erhvervsrengøring med rengøringsrobotter

Rengøringsmetoder, kemikalier, materialer, tekniske løsninger og rengøringsrobotter udvikler sig med lynets hast i dag. Coor følger løbende udviklingen, og gennem et struktureret innovations- og forbedringsarbejde kan vi garantere kontinuerligt moderne rengøringsløsninger.

Kontakt os

Coor har stor fokus på innovation og udvikling i vores erhversrengøring. Tekniske løsninger er i dag så tilgængelige og billige, at de kan anvendes inden for flere områder. I vores virke som rengøringsfirma tester vi løbende nye robotter,  rengøringsmaskiner og sågar sensorer til måling af luftpartikler i lokalet. Vores rengøring vil derfor ofte blive anvendt med hjælp fra en rengøringsrobot eller andre innovative redksaber, for at opnå det bedst mulige resultat hos vores kunder. Med en rengøringsrobot bruger vi den nyeste teknologi som gør, at de kan udføre arbejdsopgaver på egen hånd. Det kan blandt andet være en rengøringsrobot, som kan støvsuge på et større område, og på den måde sparer vi tid og arbejdskraft. Samtidigt er vores rengøringsrobotter med til at sikre, at vi lever op til branchestandarter som blandt andet INSTA 800. Det er et enormt vigtigt redskab at kunne anvende hos Coor, når vi rengører vores kunders bygninger, kontorer, renrum og lignende. 

Moderne systemunderstøttelse i Coors rengøringsmetoder

Coor anvender i dag moderne systemer til planlægning, fordeling og kvalitetskontroller som en del af vores rengøringsmetoder. Vi bruger også moderne tekniske hjælpemidler til at måle, hvor lang tid forskellige arbejdsopgaver tager i praksis, og vi anvender denne information til kontinuerligt at optimere vores leverancer. 

Løbende evaluering af forskellige rengøringsrobotter

Coor er stolte over at være et af de rengøingsfirmaer, der som nogen af de første er med at teste og lancere, når der kommer en nye rengøringsrobot. De er med at at effektivisere vores rengøringsmetoder og understøtte det ansatte rengøringspersonale. Nogle af de rengøringsrobotter vi tester i dag, kan I læse om i følgende afsnit. 

SwingoBot 1650 - den første profesionelle kombiskuremaskine 

SwingoBot 1650 anvendes i vores leverance til Volvo Cars. Robotten er beregnet til større og enklere flader som gymnastiksale, lagerlokaler eller indkøbscentre. Den har meget spændende funktioner som touchskærm, fjerndiagnostik og rapportering, menneske- og hindringsregistrering og trappesensor. 

Taski Areobot 1850 - den første professionelle børstevalgsstøvsuger 

Vores Taski Aerobot 1850 "Jim" er en rengøringsrobot til offentlige miljøer, som udfører arbejdet uden fører. 16 sensorer "ser" 360 grader rundt om robotten, hvilket gør den sikker for omgivelserne. Den kan desuden stoppe på 0,48 sekunder, hvilket er hurtigere en reaktionstiden hos et menneske. Robotten udfører konsekvent de daglige gulvrengøringsrutiner og rengør op til 1.000 m2 pr. time.