Søge
Sprog / Websted

Languages

Change site

Søge

Facility Management - skab rammerne for fremtidens arbejdsplads

Dine medarbejdere er dit vigtigste aktiv. Få det bedste ud af jeres medarbejdere og bygninger med intelligente og bæredygtige Facility Management services.

Kontakt os
Kontorlokale fyldt med grønne planter

Få en samlet FacilityManagement løsning

Få større tryghed og lavere omkostninger i én samlet Integreret Facility Management leverance sammenlignet med at købe single services fra forskellige udbydere. Jeres visioner og værdier tænkes ind i de løsninger, som vi leverer til jer i et trygt partnerskab.

I vil blive mødt af nærværende rådgivere og de bedste specialister, som er håndplukket til jer.

 

Med en integreret Facility Management løsning, får I mere ud af de enkelte services inden for kantinedrift, erhversrengøring og ejendomsservice, fordi de koordineres og optimeres i forhold til hinanden.

Smilende Coor medarbejder står lænet  opad en palleløfter
to smilende Coor medarbejder arbejder sammen

Facility Management på ledelsesgangen

Digitalisering har potentiale til at løfte facility management til et nyt strategisk niveau integreret med kerneforretningen. Det giver mulighed for at udvikle og påvise jeres andel af virksomhedens samlede værdiskabelse.

Bygningsdrift udgør ofte den største post i det samlede driftsbudget for virksomheder. Samtidig har oplevelserne og kvaliteten stor betydning for virksomhedens produktivitet, CO2-regnskab og medarbejdernes trivsel. Professionel drift og serviceledelse er derfor afgørende for virksomhedens tredobbelte bundlinje – den finansielle, miljømæssige og sociale.

Tag fat i os, hvis I ønsker en uforpligtende vurdering af, hvilke konkrete forbedringsforslag og optimeringsmuligheder, der ligger gemt i jeres samlede services. Vi glæder os til at høre fra jer, så vi kan løfte jeres Integreret Facility Management til et nyt niveau – vi kan altid starte med at skitsere mulighederne for jer.

Er du I tvivl om, hvilken løsning der passer til jeres virksomhed? Se vores brede vifte af Facility Service, og få overblikket over jeres behov her, eller kontakt os.

Lad jer inspirere - det har vi lavet for vores kunder

Det kan være svært for mange virksomheder at opbygge den nødvendige ekspertise til at skabe de optimale rammer. Det indgår måske ikke i jeres DNA at udvikle metoder til at skabe en bæredygtig og energioptimeret arbejdsplads – mens det ligger dybt indlejret i vores DNA.

Lad os sammen identificere de mest oplagte besparelser. Lad os sammen sætte fokus på, hvordan I kan skåne både medarbejdere, klima, miljø og pengepung for gammeldags rutiner eller unødvendige skridt. Det kan spares væk med vores intelligente løsninger, som er en naturlig del af vores Facility Management løsning.

I får et team af dygtige og dedikerede medarbejdere, der hver dag gør en ekstra indsats for at gøre jeres hverdag lettere. I får en hverdag fyldt med velsmagende og nærende måltider, rengøring, der gør arbejdspladsen mere hygiejnisk, og intelligent ejendomsservice, der gør bygningerne sunde ved hjælpe af data og smarte løsninger.

Vi vil være drivkraften bag jeres succes. Kun på den måde kan I med ro i sindet bruge al jeres tid på at gøre dét, I er allerbedst til – at skabe succes for jeres kunder.