Søge
Sprog / Websted

Languages

Change site

Søge

God smag handler om meget mere end bare mad og drikke

Coor er en af Nordens største leverandører af services inden for mad og drikkevarer. Vi tilbyder et bred udvalg af komplette og moderne løsninger, der er skræddersyet til vores kunders smagsløg og behov.

Kontakt os
Brun ko med horn

Et fleksibelt koncept med fokus på kundebehov

Coors koncept for mad og drikke er markedets mest udviklede, hvilket gør det muligt for os, at tilpasse vores services til kundernes specifikke behov. Vi tilbyder bl.a. en skræddersyet kantinedrift og frokostordning fra FOOD by Coor, vareautomater med mad, snacks og drikke samt mødeforplejning og forplejning til forskellige events med inspiration fra de seneste gastronomiske trends. Derudover tilbyder vores services levering af kolde og varme drikkevarer samt frugtordninger. Vores services leveres med ambitionen om at tilbyde jer noget udover det sædvanlige, der bærer præg af et højt service- og kvalitetsniveau med fokus på bæredygtighed og professionel drift. I kan læse nogle af vores kundecases her, hvor bl.a. GN Store Nord fortæller, hvordan Coors kantine åbnede op for nytænkende mødeformer og kreativitet, samtidigt med, at der blev tænkt grønne løsninger.

Coor tilbyder Food by Coor

Med Coors frokostordning får I en lækker og professionel måltidsoplevelse i en attraktiv kantineløsning med FOOD by Coor-konceptet. FOOD by Coor er et løfte om god service, god mad lavet på sunde råvarer, innovation, bæredygtighed og en smagfuld helhedsoplevelse. Læs mere her.

 

En medarbejder der brygger kaffe på Coors kaffeautomat

At have de rette drikkevarer ved hånden kan være afgørende for følelsen af veltilpashed i kroppen og energien til at arbejde effektivt. Coor samarbejder med markedets førende leverandører af vand- og kaffeautomater til virksomheder - læs mere her

 

Salgsautomat fyldt med mad, snacks og drikkevarer fra Coor

Som en del af Coors helhedstilgang sammensætter vi i tæt dialog med kunden forslag til en vareautomat ud fra et kundetilpasset sortiment. Læs mere her.

 

 

Frugtkurv

Coor har leveret frugt til arbejdspladser i Norden i snart 20 år, og vi er blandt en af de største aktører på markedet. Er du interesseret i frugt på jobbet, sammensætter vi gerne en løsning, der passer til din virksomhed. Læs mere her.

Toke Platz | Chief Commercial Officer | Coor

Toke Platz

CCO, Chief Commercial Officer

Søren Kanne, Divison direktør, food by coor

Søren Kanne

Divisionsdirektør, FOOD by Coor Danmark