Søge
Sprog / Websted

Languages

Change site

Søge

Drikkevare- og kaffeautomater med skræddersyet sortiment

Coor er en af Nordens største leverandører af varme og kolde drikke samt drikkevare- og kaffeautomater til arbejdspladser. Vi hjælper vores kunder med at finde det rigtige sortiment og den rigtige kvalitet - både ved valg af maskiner og råvarer. Takket være vores størrelse kan vi tilbyde vores kunder både indgående viden og fordelagtige priser.

Kontakt os
Mandlig Coor medarbejder bruger kaffemaskinen

Coor tager helhedsansvar for levering af kaffeautomater til virksomheder

Som en del af vores Facility Service tilbyder vi kundetilpassede kaffeautomater, der imødekommer alle jeres behov. Med en eller flere kaffeautomater sikrer I, at jeres medarbejdere har de rette drikkevarer ved hånden i løbet ad dagen. Det kan være afgørende for følelsen af veltilpashed i kroppen og give energi til at arbejde effektivt. Coor samarbejder med markedets førende leverandører af vand- og kaffeautomater til virksomheder. Baseret på jeres specifikke præferencer sammensætter vi en omkostningseffektiv og god løsning, så I kan få det rette kaffeautomat til kontoret . Alle løsninger skræddersys så levering af varme og kolde drikke omfatter følgende:

  • Optimalt levering af kaffesorter samt type af kaffeautomater til jeres virksomhed
  • Finansieringsløsninger af automater i driftsperiode, der passer til jeres virksomhed
  • Rengøring af maskiner og overflader omkring dem samt påfyldning af kaffe, te, sukker, mælk med mere
  • Forebyggende tekniske service af maskinerne
  • Ansvar for fejlmeldinger og -afhjælpning

Slow coffee - bønner fra skoven

Fremtidens fødevarer komme fra skovene, hvor de bliver dyrket i harmoni med natur og dyreliv. På den måde kan din virksomheds kaffeforbrug være med at beskytte naturen, i stedet for at slide på den. Kom med, når FOOD by Coor sammen med Slow bevarer og genskaber skov i Laos! 

I dag kommer størstedelen af verdens kaffe fra monokulturel plantagedrift, hvor skoven er ryddet, og både planter eller dyreliv er væk. Træer og biodiversitet er erstattet med kaffeplanter, kemikalier og kunstgødning. 

Det skal vi lave om på. For naturens, klimaets og vores alle sammen skyld. Det er nemlig ikke nok at klimakompensere, eller blot ukritisk at plante træer. 

Fra klimakompenseret til regenererende 

Tænk hvis jeres kaffe, i stedet for at blive klimakompenseret ved køb af CO2-certifikater, rent faktisk producerede CO2-certifikater! 

Løsningen er at få kaffeproduktionen tilbage ind i skoven – der hvor den naturligt hører til. Kaffetræerne skal vokse og give afkast i skoven sammen med alle de andre afgrøder, planter og træer – og det dyreliv, der naturligt findes der. 

Det er sådan, vi får harmoni i produktionen og bidrager til at bevare og genskabe natur, CO2-bindinger i jorden og naturlig biodiversitet. Den regenererende tilgang er også et vigtigt element i at sikre, at CO2-udledning bliver reduceret intelligent. Ellers risikerer vi, at udsatte kaffefarmere får endnu sværere vilkår. 

Det er derfor, at skovlandbrug er den bedste løsning på fremtidens bæredygtige fødevaresystemer. 

Vores bæredygtige fremtid 

Det kræver fremsynethed, mod og villighed til at tage det ekstra skridt, der skal til. Og selv om løsningen er omfattende, så ligger den klar lige foran os. 

Derfor samarbejder FOOD by Coor med Slow, der dyrker regenererende kaffe i Laos, om at tilbyde det suverænt bedste og mest innovative inden for bæredygtig kaffe til FOOD by Coors kunder. 

Sammen med Slow omlægges udpinte kaffeplantager til spirende skovlandbrug. Over de næste år vil træer og planter vokse frem, nøje tilrettelagt til at genskabe den naturlige biodiversitet. Frugttræer og truede træarter. Insekter, der naturligt holder skadedyr væk. Små pattedyr og fugle, der på sigt vil genfinde deres hjem i skoven. Alt sammen som en del af et naturligt økosystem, der binder CO2 og producerer fantastisk kaffe. 

Hos FOOD by Coor er vi stolte over at kunne tilbyde regenerativ skovkaffe til jer. Kom med os, og vær med til at sætte en ny standard for bæredygtighed. Kop for kop. 

 

Vil du have en skræddersyet kaffeautomat til kontoret? 

Nye produkter, nye trends og nye muligheder dukker hele tiden op på markedet. Hos Coor følger vi hele tiden udviklingen og opdaterer vores udbud af vand- og kaffeautomater samt andre drikkevaremaskiner ud fra kundens præferencer. VI leverer kaffeautomater til virksomheder, der ønsker et optimalt produkt på alle punkter. Som eksempler på nye produkter kan vi nævne vores samarbejde med Starbucks og Berries by Astrid.

Bæredygtige kaffeautomater til miljøbevidste virksomheder

Ved at skifte den almindelige kaffe ud med økologiske varianter reduceres CO2-udledningen med 67 % - det kalder vi for en bæredygtig kaffeautomat til kontoret. Coor forsøger på forskellige måder at arbejde aktivt for mere bæredygtige løsninger, og vi anbefaler alle vores kunder kun at tilbyde deres ansatte certificeret kaffe, te og choklade – ikke bare for at passe på miljøet, men også for at sikre trygge arbejdsforhold under produktionen. I dag er 3 ud af 4 kopper fra Coors kaffeautomater certificerede. På den måde kan vi leverer kaffeautomater til virksomheder, der ved hvor produktet kommer fra. 

Mangler du mere end bare kaffeatomater til din virksomhed? Som en del af Coors Facility Management tilbyder FOOD by COOR kantinedrift med fokus på god smag, bæredygtighed og mening. I en mindre størrelse tilbyder vi salgsautomater med et skræddersyet sortiment af sund mad, snacks og lidt til den søde tand.