FoodbyCoor

Kantinedrift - Med fokus på smag, bæredygtighed og mening

Coor driver i dag mere end 140 restauranter og kantiner samt et stort antal kaffebarer, hvilket gør os til en af Nordens største restaurantoperatører med et stort udbud af kantineordninger. Vi serverer mere end 15.000 måltider hver dag. Vores restaurant- og kantinedrift er kendetegnet ved ægte madglæde, bæredygtige løsninger og passionerede medarbejdere, der tilbyder en frokostordning med hjertet på det rette sted. Vi prioriterer dyrevelfærd i vores valg af råvarer og sikrer økonomisk gennemsigtighed i driften af vores kantinetjenester.

kok står i storkøkken eller kantine med et fad med mad

 

Kantinedrift fra FOOD by Coor

FOOD by Coor er kantinedrift skabt af Coor Facility Management, som har den sanselige, bæredygtige og sunde madoplevelse i centrum. God mad kan påvirke medarbejdernes trivsel og produktivitet positivt. En af fordelene ved vores kantineservice er, at FOOD by Coor har stort fokus på kundetilpasning og innovation, hvor lokale råvarer og udvikling har stor værdi. Kokkene spiller en central rolle i at levere velsmagende mad og skabe relationer med medarbejderne, hvilket bidrager til et stærkere fællesskab.  

Glæd medarbejderne med kantinedrift fra FOOD by Coor

Der er mange fordele ved at have en kantine på arbejdspladsen. Først og fremmest giver det medarbejderne mulighed for at nyde et godt og sundt måltid uden at skulle forlade arbejdspladsen. En kantine kan også fungere som et socialt samlingspunkt, hvor medarbejderne kan mødes og netværke, hvilket styrker det sociale sammenhold og skaber en positiv arbejdskultur. En god kantine er ikke bare et sted at spise – det er et dagligt pusterum, der styrker medarbejdernes trivsel og skaber fællesskab. Kantinedrift handler ikke kun om at servere mad, men også om at skabe en oplevelse, der bidrager til medarbejdernes velvære og sundhed. Ved at tilbyde en sund og varieret kost kan en kantine være med til at øge medarbejdernes energi og motivation gennem hele arbejdsdagen.

 

En kantineservice med fokus på det sunde måltid

Maden og drikkevarerne i jeres kantine skal være en kilde til nydelse, som samtidig fordrer et sundt og næringsfyldt måltid. Den mad, der bliver serveret i vores frokostordning, er indbydende at se på, smager fantastisk og er ikke mindst sund og nærende. Kød af høj kvalitet indgår i en sund og bæredygtig kost, og vi opfordrer også til at integrere flere plantebaserede fødevarer for at skabe en varieret og ansvarlig menu. Hos Coor bestræber vi os på at gøre det til en oplevelse for alle sanser at besøge en FOOD by Coor kantine, og med os som ansvarlig for jeres kantinedrift, vil I opleve et professionelt samarbejde med stor kvalitet og tillid. Vores kokke vil sørge for at I får velsmagende og lækker mad, som mætter og giver fornyet energi til arbejdsdagen.

Økologi, når det giver mening 

I Coors strategi for FOOD by Coor er FN's verdensmål tænkt direkte ind i vores kantinedrift. Vi tager nøje stilling til, hvad der skal serveres i kantinen på hvilken tid af året, og vi arbejder konstant på at mindske vores aftryk på kloden. Vores kokke benytter økologiske råvarer og sæsonaktuelle råvarer, hvor og når det giver mening. Økologi giver mening, hvis madvarerne er i sæson lokalt, men hvis det kræver transport på tværs af landegrænser, så har økologien ikke særlig høj værdi. Derfor har køkkenet hos FOOD by Coor altid øje for at formidle principperne og tankerne bag vores måde at være bæredygtige på, og det er samtidigt noget, vores kunder kan lade sig inspirere af i vores kantineordning. På den måde kan I glæde personale og medarbejdere med god kantinemad uden at gå på kompromis med miljøet.

Læs hvordan FOOD by Coor arbejder med FN's verdensmål.  

Mulighed for take-away

Har du for meget på tallerkenen, og kan ikke nå hjem til aftensmad? FOOD by Coor tilbyder også mulighed for take-away, så aftensmaden kan leveres direkte til skrivebordet. Du kan også tage et nærende måltid med hjem til familien, helt uden at skulle stresse i supermarkedet eller ty til usunde alternativer.

Vores kantiner bruger lokalmiljøet

Et centralt element i en kantineordning fra FOOD by Coor er lokal tilpasning. Vi er overbeviste om, at ansvar skaber engagement, og derfor sammensætter vores kokke altid jeres mad i kantinen, så den er tilpasset lokale ønsker og muligheder. Ved at give vores kokke plads til kreativitet, giver vi dem også plads til at bruge deres passion for madlavning, så de kan servere det bedst mulige måltid. Coor kan også ansætte en kok til at drive køkkenet for virksomheder, hvilket giver en praktisk og økonomisk fordel, så I kan fokusere på jeres kerneforretning.

Vores ambition med FOOD by Coors kantinedrift er også at skabe et hyggeligt miljø, hvor du kan nyde vores nænsomt tilberedte frokost fremstillet på friske ingredienser i behagelige omgivelser. Vores frokost afspejler vores høje ambitioner, og vi er glade for, at så mange af vores gæster vender tilbage gang på gang. Vigtigheden af at vælge de rette indkøb er centralt for os, da det optimerer både sundheden og klimaaftrykket i vores kantinetilbud.

Udover drift af restaurant og kantine tilbyder vi levering af varme og kolde drikkevarer, kaffe, salgsautomater med tilpasset indhold samt frugtkurve.

Kantinedriften kræver en klar strategi

En vellykket kantinedrift kræver en gennemtænkt strategi. Det er vigtigt at have en god forståelse for medarbejdernes behov og præferencer, så kantinen kan tilbyde måltider, der falder i god smag. En klar plan for, hvordan kantinen skal drives og udvikles, er også afgørende. Fokus på sundhed og bæredygtighed bør være en central del af strategien, ligesom det er vigtigt at tilbyde en variation af måltider og drikkevarer, der kan tilfredsstille forskellige behov og præferencer.

Lad FOOD by Coor klare frokosten

På udkig efter en ny kantine med klare holdninger til sundhed, bæredygtighed og smagsoplevelser? Hvor køkkenet arbejder med gode råvarer, altid fremstiller og serverer maden med omtanke, og ikke mindst sætter en ære i det, der ender på tallerkenen? Med mange års erfaring inden for kantinedrift, kan FOOD by Coor tilbyde skræddersyede løsninger, der forbedrer madoplevelsen for jeres medarbejdere. God servering er en vigtig komponent, der kræver planlægning og koordinering for at sikre, at medarbejderne får en tilfredsstillende madoplevelse. Så er FOOD by Coor den rette løsning.

Læs mere om hvad Coors kantinedrift kan tilbyde netop jeres virksomhed hos Food by Coor.