Sprog / Websted

Languages

Change site

Dialog skaber succesfuldt samarbejde

Shoppingcentrene Bruuns Galleri og Bryggen i Vejle valgte i 2019 at forlænge deres 3-årige aftale om rengøring med Coor i yderligere tre år. Det gode samarbejde har især vist sit værd under Corona, fortæller Claus Brændgaard, Center Manager.

Claus Brændgaard, Manager, Steen & strøm

Tilbage i 2016 indgik Bruuns Galleri i Århus og Bryggen i Vejle en aftale om, at Coor skulle stå for rengøringen i begge shoppingcentre. Begge centre ejes og drives af Steen & Strøm, der blandt andet også driver Fields i København. Da aftalen stod til at løbe ud i 2019, var der ingen tvivl om, at den skulle forlænges, fortæller Claus Brændgaard, Regional Center Manager, Steen & Strøm:

"Vi har i Bruuns Galleri og Bryggen et rigtig godt samarbejde med COOR. Vi indgik en 3-årig kontrakt tilbage i 2016, og vi har i hele perioden haft et meget tilfredsstillende samarbejde, hvor det altid har været muligt at få en god dialog for ændringer og optimeringer. Derfor valgte vi at forlænge den med yderlige 3 år.", fortæller Claus Brændgaard. 

Da COVID-19 kom til Danmark, blev de to storcentre ligesom mange andre centre og butikker udfordret. I første omgang med nedlukning, og i anden omgang med genåbning samt skærpede krav til hygiejnestandard, fortsætter Claus Brændgaard:

Claus Brændgaard | Manager, Steen & Strøm

Claus Brændgaard

Manager, Steen & Strøm

"I forbindelse med Covid 19 har COOR virkelig formået at være en god sparringspartner i forhold til ændringer, optimeringer og besparelser. COOR har i den grad udvist fleksibilitet, som har været altafgørende for os i denne vanskelige periode."