Sprog / Websted

Languages

Change site

Høj fleksibilitet i leverancen

Mange produktionsvirksomheder har valgt at samarbejde med Coor, da vi har indgående kendskab til de udfordringer, som deres hverdag byder på. Siden 2002 har Coor leveret rengøring til Envases.

Envases hovedbygning

Envases Europe - det tidligere Glud & Marstrand - er Nordens største producent af metalemballage og omsatte sidste år for 1,8 mia. kroner. Hovedsædet ligger i Løsning lidt uden for Horsens, og beskæftiger knap 900 medarbejdere. 

I mere end 15 år har Envases samarbejdet med Coor. Samarbejdet er løbende blevet udvidet i forhold til, hvor mange kvm, der rengøres. I dag varetager Coor rengøringen på mere end 22.000 kvm, både i produktion og administratiion i Hedensted samt på lokationerne i Odense og Løsning. 

"Coor har gjort rent for os gennem flere år. De sikrer, at vores kontorer, kantine, bad- og toiletfaciliteter m.m. er rene og indbydende for medarbejdere og gæster i huset. De har et højt niveau af fleksibilitet og har indordnet deres opgaver efter vores behov. De er hurtige til at reagere, hvis vi har specielle ønsker, og det er faste ansigter, vi møder, siger Nikolaj Abildgaard Klausen, Facility Manager hos Envases.