Sprog / Websted

Languages

Change site

Et godt samarbejde er nøglen til en vellykket flytning

Ved at samle kompetencerne fra lægemiddelfirmaet, Roche, og diagnostik-virksomheden, Roche Diagnostics, ville der blive skabt større værdi for patienterne, sundhedsvæsenet og samfundet. I oktober 2017 flyttede virksomhederne derfor til et nyt fælles kontor i Solna - med Coor på rejsen.

Roche kontor

Roche-virksomhederne ville fortsat være separate organisationer, men gennem et fælles, moderne kontor kunne der skabes bedre rammer for samarbejde og synergi. Samtidig ville virksomhederne også skifte til et aktivitetsbaseret kontor, der understøtter alle typer arbejdssituationer, inklusiv individuelt arbejde. Dette betød en større ændring, siger Mahdi Adawi, facilitetschef og stedssikkerhedsansvarlig hos Roche. 

Roche AB, der arbejder med markedsføring og forskning på lægemidler, og Roche Diagnostics, der udvikler og implementerer diagnostiske løsninger, har tilsammen mere end 200 ansatte. Alle disse var involveret på forskellige måder inden flytningen til det fælles kontor. De ansatte blev blandt andet involveret i at diskutere plantegninger, beslutte hvordan arbejdszoner ville blive designet og møbleret, og hvordan besøgende vil blive checket ind, indkvarteret og eskorteret. 

Projektet krævede en stor indsats fra Coor, der tilføjede en masse ressourcer både før og under flytningen. Fra første dag var der to receptionister, en værtinde og en viceværter med et stort fokus på sikkerheden. Sammen med Roche sørgede de for, at alt forløb gnidningsfrit. Den høje tilstedeværelse på Roche-kontoret gjorde det også muligt at forhindre problemer - allerede før de opstod. 

Coor skabte sikkerhed, trivsel og sørgede for, at medarbejderne hurtigt kunne komme i gang med deres arbejde. De, der havde brug for ekstra hjælp, fik det, så der var ingen større forstyrrelse, siger Mahdi. En høj tilstedeværelse i kombination med et tæt og velfungerende samarbejde mellem leverandør og kunde, hvor begge parter var initiativrige, lydhøre og inkluderende, gjorde det store skridt til et vellykket projekt. Noget, som 97 procents kundetilfredshed også vidner om. Det endelige resultat var over alle forventninger, og jeg har svært ved at se, hvordan det kunne have været gjort bedre. Begge parter var engagerede og lyttede til hinandens ideer. "Der var en stærk vi-følelse, hvor alle var glade og følte sig som ét stort hold. Bare se på medarbejderundersøgelsen - den taler helt for sig selv", siger Mahdi.

Mahdi Adai

Facilitets og sikkerhedsansvarlig hos Roche

”Slutresultatet var over alle forventninger”