Sprog / Websted

Languages

Change site

Job & Karriere

Brænder du, ligesom os, for at yde service i stjerneklasse? Drømmer du om at komme med på en spændende rejse i en af Nordens førende Facility Management virksomheder? Så søg vores ledige stillinger eller søg uopfordret nedenfor.

to medarbejder diskuterer med hinanden

Ledige stillinger

Du kan se vores ledige stillinger i Coor her: Ledige stillinger.

I Coor ønsker vi diversitet og ligestilling. Derfor opfordrer vi alle kvalificerede kandidater til at søge stillingen, uanset køn, etnisk baggrund, alder, seksuel orientering og politisk eller religiøs overbevisning.

Læs her, hvordan mangfoldighed gør Coor til en bedre virksomhed.

Uopfordrede ansøgninger: 

For at komme i betragtning til en ledig stilling i Coor, skal du indsende din ansøgning via vores CV kandidatdatabase. Vi tager ikke imod ansøgninger pr. e-mail eller post. 

Kun på denne vis sikrer vi, at din ansøgning ses af den relevante rekrutterende leder i Coor, og at vi lever op til persondataforordningens krav om behandling af dine personfølsomme oplysninger (GDPR). 

Vil du have job i Coor?

Uanset om du er håndværker, servicemedarbejder (Cleaning), leder, kok, administrativ medarbejder eller andet, vil du i Coor blive betragtet som en kernemedarbejder. Uanset stilling i Coor, vil du som ansat, få mulighed for at sparre med en masse kompetente kollegaer og du vil til hver en tid kunne forvente et højt fagligt niveau. Hos Coor forventer vi, at alle medarbejdere gør deres allerbedste, ønsker at udvikle sig og bidrager aktivt til vores forbedringskultur og til arbejdsglæden i dagligdagen.

Vores kultur: Passion for service – Passion for people

Vil du være med til at levere service i stjerneklasse? Hvis "ja", så skal du tage med Coor på rejsen mod stjernerne. Vi stræber altid efter at levere "service i stjerneklasse", da service er vores kerneydelse. Samtidig bidrager vores forbedringskultur til, at vi går efter at gøre det vi gjorde godt i går, lidt bedre i morgen.  

Vores kultur er baseret på menneskelige værdier, og vi arbejder med begrebet ”Passion for People”. Vores virksomhed er drevet af mennesker og vores medarbejdere er vores vigtigste ressource. Det er vigtigt for os, at det er trygt for vores medarbejdere at gå på arbejde og at man som medarbejder udvikler sig i sit job.

Det får du som evt. kommende medarbejder i Coor

  • Coor er en stor virksomhed med høj grad af diversitet – dvs. der er også plads til dig og dine holdninger, da vi mener at vi bliver bedre af hinandens forskelligheder.
  • Vi spiller hinanden gode, og du vil derfor få personlig udvikling via sparring med kompetente kollegaer samt mulighed for kompetenceudvikling via kurser/uddannelse ved behov.
  • Vi er ambitiøse og vil ikke bare gøre som vi plejer, da vi altid vil forbedre os. Vi har en udbredt forbedringskultur via en høj grad af nytænkning. Samtidig er vi first movers indenfor teknologi, hvilket betyder at vi benytter de nyeste teknologiske redskaber.
  • En ambitiøs og professionel arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø, stor mangfoldighed, plads til forskellighed og uanede muligheder for at få lov til at udvikle egne ideer.
  • Du vil blive del af en virksomhed, hvor vi har det sjovt, når vi går på arbejde, hvor der er plads til at sige sin mening. Vi er en virksomhed, hvor alle yder deres bedste hver dag, men også en virksomhed som har Work Life balance for øje.

Vores vision

Coor vil skabe Nordens bedste arbejdspladser med den højeste trivsel og arbejdsglæde. Vi arbejder utrætteligt for at skabe de bedste teams og serviceløsninger, så vores kunder kan fokusere på det, de gør bedst.

Om Coor

Bliv del af en virksomhed, som lever af at tilbyde høj service, har innovation i højsædet og hvor vores medarbejdere er de vigtigste ressourcer.
Coor er Nordens førende facility management-leverandør. Vi tilbyder markedets bredeste udbud af serviceydelser inden for interne services, ejendomsservice og strategisk rådgivning, der skaber innovation og effektivisering af jeres virksomhed. Vi skaber løsninger, der gør det muligt for vores kunder at fokusere på at udvikle deres kerneforretning. Blandt Coors kunder findes mange offentlige og private virksomheder i alle størrelser og fra forskellige brancher i Norden. Coor har kunder i Danmark, Sverige, Finland og Norge. Coor er børsnoteret på Nasdaq Stockholm.

I Danmark servicerer Coor dagligt over 30.000 servicebrugere. I Coor koncernen er der ca. 11.200 (Head counts) medarbejdere ansat, hvor ca. 3.700 (Head counts) medarbejdere er ansat i Danmark. Coor's årsomsætning, på nordisk plan, lå på ca. 7,2 mia. DKK (pr. 31/3-2020).

Hos Coor har vi et trygt arbejdsmiljø samt en bæredygtighedspolitik, som sikrer, at vi tager et socialt, miljømæssigt og virksomhedsmæssigt ansvar. Vi lytter til vores ansatte og har en stærk forbedringskultur. Vores vision er: Coor vil skabe Nordens bedste arbejdspladser med den højeste trivsel og arbejdsglæde. Vi arbejder utrætteligt for at skabe de bedste teams og serviceløsninger, så vores kunder kan fokusere på det, de gør bedst.

Hvis du er interesseret i at vide mere om Coor, så se på: www.coor.dk hvor du også kan se vores øvrige ledige stillinger samt læse mere om hvordan Coor er som arbejdsplads. Coors vækst gennem de sidste fire år er tilmed baggrunden for, at Coor i 2020 og 2021 blev udpeget til Børsen Gazelle-virksomhed. Læs meget mere her.

 

 

 

 

 

 

 

 

Er du nysgerrig på mere info om Coor – så se her:

Passion for service. Passion for people.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Kontakt os