coor_kernemedarbejdere

Hos Coor er du en kernemedarbejder

Som servicemedarbejder i en privat eller offentlig virksomhed opleves det ofte, at man ikke er en del af kernevirksomheden. Ens arbejdsopgaver giver ikke direkte værdi til virksomheden, og derfor bliver disse servicejobs ofte nedprioriteret. Men når du bliver virksomhedsoverdraget til Coor ved f.eks. en outsourcing, konkurrenceudsættelse eller udlicitering, eller selv søger job hos os, er det en hel anden snak. Coor lever af dit servicejob – så velkommen til, vores nye kernemedarbejder!

Coor er Nordens førende serviceleverandør inden for service management og arbejder med facility services. Vi er ca. 6.300 medarbejdere forholdsvis i Danmark, Sverige, Finland og Norge. I Coor Danmark er vi over 1.000 medarbejdere ansat, med en gennemsnits alder på 45 år og med gennemsnitligt 5,6 år i anciennitet. Vi er fordelt med 52,4 % kvinder og 47,6 % mænd – inden for mange forskellige nationaliteter (statistik juli 2016).

Coor tilbyder sine medarbejdere en god, tryg og ikke-diskriminerende arbejdsplads samt et sikkert og sundt arbejdsmiljø. Vi har en veldrevet arbejdsmiljøorganisation, som tilsammen med Arbejdstilsynet, sikrer en god hverdag for alle. I koncernen har vi fokus på HSE-problemstillinger, som grundet vores størrelse, giver en solid og tryg platform at arbejde ud fra.

Vi er en mangfoldig arbejdsplads, med plads til alle, og har fokus på seniorpolitik, worklife balance, personaletilbud/foreninger samt samarbejder med Humanizer Aps, som agerer forbindelsesled mellem jobcentre og Coor med det formål at mindske ledigheden i Danmark.

Ledige stillinger

Hvis du synes, at det lyder som et sted for dig, så send os en ansøgning allerede i dag.

Vil du vide mere?