Job & Karriere

Brænder du, ligesom os, for at yde service i stjerneklasse? Drømmer du om at komme med på en spændende rejse i en af Nordens førende Facility Management virksomheder, som er udnævnt til Børsen Gazelle virksomhed 2020? Så søg vores ledige stillinger eller søg uopfordret via vores CV kandidat database nedenfor.

Ledige stillinger

Du kan se vores ledige stillinger i Coor her: Ledige stillinger.

Uopfordrede ansøgninger: 

For at komme i betragtning til en ledig stilling i Coor, skal du indsende din ansøgning via vores CV kandidatdatabase. Vi tager ikke imod ansøgninger pr. e-mail eller post. 

Kun på denne vis sikrer vi, at din ansøgning ses af den relevante rekrutterende leder i Coor og at vi lever op til persondataforordningens krav om behandling af dine personfølsomme oplysninger (GDPR). 

Passion for service. Passion for people.

Mød nogle af dine kommende kolleger: Klaus, Cathrine, Haben, Jannis og Saana.

Saana | Serviceveileder og renholder | Coor

Det er tilfredsstillende at se konkrete resultater af ens arbejde hver dag, det tror jeg ikke alle faggrupper oplever. Det mærkes tydeligt, når her er rent og pænt, og vi får masser af positive tilbagemeldinger fra kunderne.

Jeg trives i min nye rolle som tilsynsførende for servicemedarbejdere. Blandt mine arbejdsopgaver er at introducere og vejlede servicemedarbejdere. Jeg bestiller også udstyr og udfører kvalitetskontrol. Om nødvendigt gør jeg også rent selv, f.eks. ved sygdom.

Jeg har arbejdet med rengøring i over ti år. Jeg kom til Coor som servicemedarbejder for godt et år siden, og de seneste fire måneder har jeg arbejdet som tilsynsførende. Ud over mig arbejder der seks servicemedarbejdere i vores afdeling. Mine kolleger er søde og motiverede, og vi har et godt arbejdsklima. Før i tiden var rengøringsarbejdet hårdt, men det er det ikke længere. Arbejdsredskaberne og maskinerne er blevet videreudviklet, sådan at arbejdet er blevet langt lettere.

Men det vigtigste for mig er, at jobbet aldrig er kedeligt! Alle dage er forskellige, og jeg lærer hele tiden noget nyt her hos Coor.

Klaus | Nestleder | Coor

Jeg er ikke akademiker. Jeg er praktisk anlagt og vil gerne arbejde med mennesker; det var derfor jeg blev kok fra starten. Det vigtigste for mig er at levere rigtig god service – og så er jeg nødt til at forstå, hvad kunden gerne vil have.  

I mit arbejde som souschef er jeg restaurantchefens højre hånd. Jeg arbejder meget med planlægning og vejledning af personalet, og så bestiller jeg varer og udfører kontorarbejde. Det er meget blandet – jeg kan godt lide variationen, og at jeg har et stort ansvar.

Hos Coor er der ikke noget, der hedder ”det plejer vi at gøre”, der er en fremadrettet ånd, og hvis en medarbejder får en god idé, er der aldrig langt fra tanke til handling. Jeg har arbejdet her i tre år nu, og bare i den periode har vi udviklet restauranten på en masse punkter.

Hele teamet er med i planlægningen, og vi arbejder med menuen hver uge – vi bliver hele tiden ved med at eksperimentere. Desuden kommer vores kreative køkkenchef på besøg et par gange om året. Han opdaterer os om de nye trends i branchen og hjælper os med idéudvikling. Vi arbejder også hele tiden med vores madspild og benytter løsninger, der reducerer vores miljøbelastning. Vi stiller os ikke tilfredse.

Den der optimisme og mulighed for at udvikle sig er vigtig for mig, men det jeg allerbedst kan lide ved jobbet er mine kolleger. Det er det bedste ved Coor, at man tager så stort et socialt ansvar for sine medarbejdere.

Vi er femten kolleger i restauranten, og vi gør alting i fællesskab. Så bliver det bedst.

Jannis driftstekniker | Coor

Som VVS-tekniker er det mit job at løse problemer. Det kan dreje sig om lækkende vandhaner, toiletter der ikke skyller ud, eller radiatorer der ikke virker. Jeg har tidligere arbejdet for privatpersoner, men jeg ville noget mere – jeg vil være en del af noget større.

Der er et stort pres her, eftersom der ikke må opstå nogle fejl: Forsyningerne til bygningen skal hele tiden fungere. Men jeg kan godt lide det, jeg trives med et stort ansvar. Jeg er blevet vant til at komme med løsninger; der er ikke andre muligheder, for det skal lykkes i første forsøg. Men vi hjælpes ad allesammen. Man er aldrig alene, og det føles trygt. 

På nogle af mine tidligere arbejdspladser har jeg oplevet, at ens udvikling går i stå efter et stykke tid, og at alle dage bliver ens. Det er derfor, at virksomheden skal udvikle sig, ellers går man også selv i stå i sin udvikling. Jeg vil gerne have en arbejdsleder, som udfordrer mig, og det gør min chef her hos Coor. Jeg vil ikke bare sidde og drikke kaffe, jeg vil arbejde hårdt.

For mig er chefen det bedste ved arbejdet. Han tør altid tænke ud af boksen og får os til at afprøve nye ting, men samtidig forstår han, hvad det er vi laver, og hvilke begrænsninger der er. Han er retfærdig og bidrager til vores udvikling som personer og arbejdskammerater. For ham handler det heller ikke bare om arbejde, arbejde, arbejde. Han kan mærke, hvordan vi har det, og spørger mig, hvordan jeg ser på min fremtid – hvad jeg har lyst til fremover. Han er oprigtigt interesseret.

Haben | Robotoperatør | Coor

Da jeg var lille, blev jeg pludselig syg. Da jeg kom til hospitalet, var jeg delvist lammet, og de indlagde mig omgående for borrelia, som havde spredt sig til nervesystemet. Jeg var indlagt i tre måneder.

Nu er jeg tilbage i hospitalsmiljøet, men ikke som patient – nu arbejder jeg her. Jeg søgte ind hos Coor på Nya Karolinska i Solna, fordi jeg havde lyst til et arbejde, som betyder noget. For nogle spiller det måske ikke den store rolle, men for mig er det vigtigt. Og så var teknologien og visionerne fristende – man har en 40-års plan. Vi har en lang udviklingsperiode foran os.

Jeg arbejder med logistik på hospitalet, og det betyder, at jeg har ansvaret for de robotter, som varetager alle transporter. Hospitalet er på 340.000 kvadratmeter, og en vogn vejer 115 kg. Snart vil vi kunne håndtere 1.600 transporter i døgnet her, og det kunne aldrig lade sig gøre uden robotterne. 

Når folk hører, at jeg arbejder med robotter, så spørger de mig altid, om jeg er ingeniør, men jeg vidste ingenting om robotter, da jeg startede – jeg har lært det hele her. Sådan er det hos Coor. Det spiller ingen rolle, hvem du er, eller hvad din baggrund er, bare du har noget at tilbyde i dag. Så kan du få et job her og udvikle dig i takt med arbejdet. Mulighederne står åbne for dig.

Alle, der arbejder hos Coor, har en særlig energi, som vi gerne vil sprede - vi er enormt positive. Det er noget med hospitalsmiljøet – når du har en dårlig dag, så har nogle af patienterne det værre, og den tanke gør mig mere ydmyg. Her bliver jeg et bedre menneske.

Vil du gøre karriere hos Coor?
Uanset om du er håndværker, servicemedarbejder, leder, IT konsulent, kok, administrativ kontormedarbejder eller andet, vil du i Coor blive betragtet som en kernemedarbejder. Uanset stilling i Coor, vil du som ansat, få mulighed for at sparre med en masse kompetente kollegaer og du vil til hver en tid kunne forvente et højt fagligt niveau. Hos Coor forventer vi, at alle medarbejdere gør deres allerbedste, ønsker at udvikle sig og bidrager aktivt til vores forbedringskultur og til arbejdsglæden i dagligdagen.

Vi kan tilbyde dig en ambitiøs og professionel arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø, stor mangfoldighed, plads til forskellighed og uanede muligheder for at få lov til at udvikle egne ideer.

Du vil blive del af en virksomhed, hvor vi har det sjovt, når vi går på arbejde, hvor der er plads til at sige sin mening, en virksomhed hvor vi alle yder vores bedste hver dag, men også en virksomhed som har Work Life balance for øje.

Hos Coor lever og ånder vi for service: vi drifter vores kunders ejendomme, vi laver mad, vi gør rent, vi byder gæster velkommen, vi leverer post og varetager i hundredvis af andre opgaver, som kræves for at arbejdspladser, industrier og ejendomme skal fungere optimalt.

Hos os arbejder mere end 10.000 personer med forskellige baggrunde, erfaringer og stillingsbetegnelser, men med visse ting til fælles – vi trives bedst, når vi samarbejder, vi kan lide at udvikle os, og yder gerne en lille ekstra indsats.

 Medarbejderne er Coors vigtigste aktiv, og for os er det vigtigt at tilbyde et hyggeligt og trygt arbejdsmiljø med anstændige vilkår, godt lederskab og mulighed for udvikling. Vores ambition er, at du som medarbejder skal føle, at du ikke bare er din stillingsbetegnelse, men at du er så meget mere end det.

Coors vækst gennem de sidste fire år er tilmed baggrunden for, at Coor er udpeget til Børsen Gazelle-virksomhed. Læs meget mere her.