Coor medarbejdere 2

Hvordan er det at arbejde hos Coor?

Her kan du møde nogle af vores medarbejdere, der fortæller om, hvordan det er at arbejde hos Coor.

mona heidemannMona Heidemann, Souschef, FOOD by Coor-kantine

"Den bedste oplevelse jeg har haft her hos Coor, hvor jeg har arbejdet i lidt over et år, er da jeg blev kåret som Årets medarbejder – først i Danmark og senere i marts 2016 i koncernen ved et stort arrangement i Stockholm. Det var helt fantastisk!

Jeg elsker mit arbejde og at være sammen med mine dejlige seks kollegaer i kantinen. For mig er det vigtigt, at dagen begynder godt, og det bedste sted at starte, er med dig selv. Når jeg møder, smiler alle og siger godmorgen. Det gør, at man glæder sig til at komme på arbejde. Det lyder måske mærkeligt, men jeg er faktisk aldrig i dårligt humør. Da jeg startede for et år siden, begyndte jeg at kramme mine kollegaer en af gangen hver fredag, inden vi gik på weekend. I dag er der ingen der går, før vi har krammet og sagt god weekend."

Lene Flindt-Andersen, Souschef, FOOD by Coor-kantine

"I en periode var jeg køkkenchef her, hvilket var noget af en omvæltning, men jeg vil sige, at det blev en positiv oplevelse. Efter en tid som køkkenchef måtte jeg dog erkende, at jeg fungerede bedre i rollen som souschef. Det var rart at kunne gå til min nærmeste chef og fortælle, hvordan jeg havde det, og virkelig mærke, at jeg blev hørt.

I dag har jeg en dejlig arbejdsplads. Det er tydeligt at mærke, at FOOD by Coor-fagorganisation er blevet etableret med dygtige fagfolk, som hjælper og bakker op, når vi står i situationer, der kræver hjælp. Personligt har jeg stået i en stor tragedie, men Coor var der for mig."

Halil Yildiz, Coor Renhold

"Jeg synes, det er hyggeligt at have kollegaer, men jeg er også lidt af en enspænder. Jeg kan godt lide at være alene. Der er noget meditativt over at gå her og gøre rent. Jeg sætter også pris på at kunne give mine kunder en god service. Det er fx ikke min opgave at tømme opvaskemaskinen, men jeg gør det alligevel. Hvis nogen har glemt et glas på bordet, tager jeg det med, selvom det ikke er min opgave.

For Halil skal et arbejde være mere end at tjene penge. Det skal være et sted, hvor han ikke bare møder op, gør sit arbejde og går igen. Folk, der arbejder for Coor, er ikke bare folk. De passer på hinanden. Hvis jeg har et problem, så har jeg ikke bare én chef. Der er mange, der interesserer sig og spørger, hvordan jeg har det."

Nitaya Odder, Coor Renhold

"Jeg kan godt lide de mennesker, jeg arbejder sammen med. Det er vigtigt at have gode kollegaer og chef, så man kan tale sammen om problemerne. Før jeg arbejdede for Coor, havde jeg en chef, der slet ikke talte med os, det er ubehageligt, når man ikke ved, om man gør sit arbejde godt."

Charles og Thomas, flyverteam, Coor Renhold

Thomas (t.h) fortæller: "Vi har meget frihed under ansvar, det er nok det, jeg holder mest af ved mit arbejde. Når man selv er ansvarlig, for det man laver, kommer der en stolthed ind. Folk er stolte af deres arbejde.Der er også en teamånd, jeg ikke har oplevet andre steder. Alle bakker hinanden op, ikke bare på teamet, men hele vejen rundt. Det er som en familie."

Katrine Nørgaard, Coors Driftcenter

"Det som motiverer mig i det daglige, er variationen i mine opgaver. I mit job er to dage ikke ens. Jeg bliver positivt udfordret af de projekter, jeg arbejder med. Jeg sætter også stor pris på det gode og tætte samarbejde med linien samt mine søde kolleger i driftscenteret, som jeg kan sparre med, når der er problemstillinger, der skal vendes".