Søge
Sprog / Websted

Languages

Change site

Søge

Hvordan er det at arbejde hos Coor?

Her kan du møde nogle af vores medarbejdere, der fortæller om, hvordan det er at arbejde hos Coor.

En Coor medarbejder fortæller hvordan det føles at arbejde i Coor

Jeg værdsætter at have mere tid sammen med mine børnebørn

Benjamin Markussen, studentermedhjælper i Coor

Servicechef Birgit Marquardsen har valgt at gå ned i tid for at få mere fritid og tid med børnebørnene. Som mange af Coors medarbejdere værdsætter hun muligheden for at opnå en sund balance mellem arbejdsliv og privatliv.

Birgit Marquardsen kom til det danske rengøringsfirma Elite Miljø i maj 2005. Da Coor købte Elite Miljø i 2018, valgte Birgit at blive i virksomheden. Kort efter fik hun mulighed for at nedsætte sin arbejdstid på grund af sin alder, hvilket hun ikke tøvede med at gøre.

"For mig er det ekstremt positivt at kunne vælge, hvor meget jeg vil arbejde. Jeg værdsætter at have mere tid sammen med mine børnebørn, og jeg tror, at mange ældre ville blive i arbejde, hvis de havde mere indflydelse på deres arbejdstid. Jeg er overbevist om, at der er masser af uudnyttet erfaring og kompetence, som vi kunne drage nytte af, hvis vi er mere åbne over for folks behov i de forskellige livsfaser," forklarer Birgit.

Fleksibilitet og en sund balance mellem arbejdsliv og privatliv er noget af det bedste ved at arbejde hos Coor, viser en intern undersøgelse gennemført i 2022. Birgit Marquardsen er enig. Hun arbejder i dag 22 timer om ugen og fortæller, at der er gode muligheder for at opnå et fleksibelt arbejdsliv med Coor.


"Jeg har mere frihed til at planlægge min egen arbejdstid og sørge for, at den passer til mine kunder og kolleger. Jeg har en god dialog med min leder, som er hjælpsom og støttende, når det er nødvendigt. God kommunikation og fleksible arbejdsmetoder gør det muligt at finde løsninger, der passer til alle," forklarer Birgit.

Birgits vigtigste opgave er at servicere Coors kunder og varetage kollegernes tarv. Hun står også for oplæring, rekruttering og løsning af små og store problemer i hverdagen.

"Det bedste ved mit job er, at det er så varieret. Variation er en af hovedårsagerne til, at jeg har været i det samme firma så længe," slutter Birgit.

Midt i arbejdslivet og fuld af talent!

I Coor kan du udvikle dit talent hele arbejdslivet. Mød Peter Klingenberg,  nyKundechef for DSB og ansat i Coor´s Property-division, efter et internt karriereskift fra et job som Kontraktansvarlig Renhold DK i vores Cleaning-division. 

Peters karriere i Coor startede som Driftschef i Cleaning, hvor han fik ansvar for Fredensborg Kontrakten og siden for hele PKA renhold. Men Peter ville udfordres endnu mere: 

  • Jeg kunne se, at det jeg kunne også kunne bruges bredt i Coor. Derfor var jeg utrolig glad for, at min leder forstod mit behov for udvikling og gav mig muligheden for at skifte spor i Coor.

Fra . 1. oktober var hans nye rolle som Kundechef for DSB en officiel realitet med det operationelle ansvar for bygningsvedligehold, kantine, vagt, arealpleje og renovation.

Og hvad bringer fremtiden så til Peter?

  • Jeg tror på, at det er vigtigt at se mennesker og deres ressourcer og talenter, uanset hvor de er i livet. Det er bare fedt, at jeg også selv bliver set som et talent i Coor, selvom jeg er midt i mit arbejdsliv. Jeg regner med, at dette er et af mange gode eventyr for mig i Coor, smiler Peter. 

Benjamin Markussen, studentermedhjælper i Coor

Benjamin Markussen, studentermedhjælper i Coor

Hvilket studie er du i gang med Benjamin? 
Jeg er igang med en master i International Business Communication på Copenhagen Business School. Jeg startede i Coor under min Bachelor i European Business, og jeg har nu 1 år tilbage af min master.

Hvor hørte du om Coor, og hvorfor søgte du et Studentermedhjælper job i Coor? Jeg havde ikke kendskab til Coor før, men jeg hørte om virksomheden via en kammerat, som havde givet mig et yderst positivt indtryk. Han fortalte mig om hvordan Coor tog sig af sine studentermedhjælpere, måden man arbejder på og hele kulturen i virksomheden. Det han fortalte om Coor tiltalte mig meget."

Årsagen til jeg valgte en virksomhed som Coor var, at jeg som 16 årig startede min egen virksomhed med min far, hvor vi byggede en af de største droner i Danmark. Efterfølgende har vi fløjet droner på 4 meter i Grønland til klima forskning (Århus universitet og DTU).

Dog blev det aldrig den store succes, jeg havde håbet på, og jeg måtte erkende mit behov for at lære fra en større virksomhed. Derfor valgte jeg at flytte til København, starte på universitetet, og prioriterede at få et job ved en etableret virksomhed, før jeg igen ville forsøge mig med livet som iværksætter.

Jeg følte, at Coor kunne rykke mig og give mig redskaber til at nå mine mål. Derfor søgte jeg job i Coor.

Hvornår startede du i Coor og i hvilken stilling?

Jeg startede i januar 2019, som Studentermedhjælper i HR. I de første 3 måneder, lærte jeg at: udarbejde ansættelseskontrakter, bekræftelser på ansættelser og andre juridiske skrivelser via vores HR system.  

Senere blev jeg oplært som superbruger i vores HR system, hvor jeg havde kontakt med vores ledere for at opdatere og berige vores data. På denne måde fik jeg mulighed for at bidrage til vores digitale rejse i HR-afdelingen i Coor.

Senere i din tid i Coor, blev du Administrative Support Assistent – hvilke opgaver har du haft i den rolle, og hvad har det betydet for dig og din udvikling?

Efter noget tid som Studentermedhjælper, så fik jeg mere ansvar og en rolle som Administrative support Assistent. Her fik jeg ansvaret for datagrundlaget, data- vedligehold og optimering via kontakt med lederne. Efterfølgende opstod der en mulighed for også at arbejde med strategi og optimering af Coor’s IT-landskab og processer. I forlængelse af disse opgaver, fik jeg mulighed for også at bistå i udarbejdelsen af materiale til strategimøder mv. 

Jeg følte mig utrolig beæret over, at blive inkluderet i sådanne opgaver. Nu har jeg været ansat i Coor i halvandet år, og jeg føler virkelig at mine kompetencer er blevet løftet. Coor har bestemt bidraget til mine udviklingsmuligheder fagligt og personligt.

Hvad synes du er attraktivt ved at være ansat i Coor?

Der er ikke nogen tvivl om, at det min kammerat sagde er sandt. Der er en god kultur i Coor, der er plads til alle og jeg synes det er fantastisk at være i et miljø i en virksomhed, hvor man kan føle sig tryg og velkommen. Alle er velkomne og lige uanset udseende, påklædning osv.

Coors evne til at give ansvar til studentermedhjælpere har givet mig store udviklingsmuligheder. Man har tillid til studentermedhjælperne og til vores kompetencer. Jeg kom også i gang med at arbejde i tidsregistreringssystemet, som har indflydelse på løn mv., og jeg var med i et projekt om et nyt lønsystem.

Jeg havde ikke regnet med, at man var villig til at give så meget ansvar til en Studentermedhjælper. I Coor fokuserer man på interesser og og ikke kun på uddannelsesretning. Der bliver lyttet til ønsker. Min opfattelse af Coor er helt klart, at hvis man åbner munden og ytrer at man ønsker andre opgaver, så bliver man hørt. Det er virkelig imponerende, i mine øjne.

Er der noget i din tid, i Coor, der har været udfordrende?

Til tider, har jeg manglet lidt mere struktur og lidt mere information ved overlevering af nye opgaver. Personligt er jeg tilhænger af at arbejde på den måde og i en dynamisk virksomhed, hvor man bliver kastet ud i nye opgaver og selv skal finde den rigtige vej at gå.

Det har jeg lært rigtig meget af. Det giver mig mulighed for at træde i karakter og tage ansvar.

Du forlader os jo desværre i Coor nu – hvor går din videre rejse hen?

Jamen min plan var ikke at forlade Coor. Jeg så store udviklingsmuligheder med fede projekter i pipeline. Jeg har dog altid haft en drøm om iværksætteri og om at have mit eget.

Jeg blev kontaktet af den tidligere Direktør for 3x34. Han manglede en person til at drive hans virksomhed videre, da han ikke havde tid nok selv. Han søgte en ildsjæl og en person med fuld drive til at drive Hamsto videre. Hamsto er en slags Airbnb for opbevaring af ting (fx ved flytning).

Det ene tog det andet, og pludselig var jobbet mit."

 Vi er top stolte over at have bidraget til Benjamin’s udvikling og over den helt fantastisk spændende stilling, han nu begiver sig ud i.

Tak for den store indsats i Coor Benjamin – du vil blive savnet.

Nitaya Odder, Coor Cleaning

"Jeg kan godt lide de mennesker, jeg arbejder sammen med. Det er vigtigt at Nitaya Odder | Rengøringsmedarbejder | Coorhave gode kollegaer og chef, så man kan tale sammen om problemerne. Før jeg arbejdede for Coor, havde jeg en chef, der slet ikke talte med os, det er ubehageligt, når man ikke ved, om man gør sit arbejde godt."

Lene Flindt-Andersen, Souschef, FOOD by Coor-kantine

"I en periode var jeg køkkenchef her, hvilket var noget af en Lene Flindt-Andersen | Souschef at kantine | Cooromvæltning, men jeg vil sige, at det blev en positiv oplevelse. Efter en tid som køkkenchef måtte jeg dog erkende, at jeg fungerede bedre i rollen som souschef. Det var rart at kunne gå til min nærmeste chef og fortælle, hvordan jeg havde det, og virkelig mærke, at jeg blev hørt.

I dag har jeg en dejlig arbejdsplads. Det er tydeligt at mærke, at FOOD by Coor-fagorganisation er blevet etableret med dygtige fagfolk, som hjælper og bakker op, når vi står i situationer, der kræver hjælp. Personligt har jeg stået i en stor tragedie, men Coor var der for mig."

Halil Yildiz, Coor Cleaning

"Jeg synes, det er hyggeligt at have kollegaer, men jeg er også lidt af en Halil Yildiz | Renhold | Coorenspænder. Jeg kan godt lide at være alene. Der er noget meditativt over at gå her og gøre rent. Jeg sætter også pris på at kunne give mine kunder en god service. Det er fx ikke min opgave at tømme opvaskemaskinen, men jeg gør det alligevel. Hvis nogen har glemt et glas på bordet, tager jeg det med, selvom det ikke er min opgave.

For Halil skal et arbejde være mere end at tjene penge. Det skal være et sted, hvor han ikke bare møder op, gør sit arbejde og går igen. Folk, der arbejder for Coor, er ikke bare folk. De passer på hinanden. Hvis jeg har et problem, så har jeg ikke bare én chef. Der er mange, der interesserer sig og spørger, hvordan jeg har det."

Charles og Thomas, Coor Cleaning

Thomas (t.h) fortæller: "Vi har meget frihed under ansvar, det er nok det, jeg Charles and Thomas | flyverteam | Coorholder mest af ved mit arbejde. Når man selv er ansvarlig, for det man laver, kommer der en stolthed ind. Folk er stolte af deres arbejde.Der er også en teamånd, jeg ikke har oplevet andre steder. Alle bakker hinanden op, ikke bare på teamet, men hele vejen rundt. Det er som en familie."

mona heidemannMona Heidemann, Souschef, FOOD by Coor-kantine

"Den bedste oplevelse jeg har haft her hos Coor, hvor jeg har arbejdet i lidt over et år, er da jeg blev kåret som Årets medarbejder – først i Danmark og senere i marts 2016 i koncernen ved et stort arrangement i Stockholm. Det var helt fantastisk!

Jeg elsker mit arbejde og at være sammen med mine dejlige seks kollegaer i kantinen. For mig er det vigtigt, at dagen begynder godt, og det bedste sted at starte, er med dig selv. Når jeg møder, smiler alle og siger godmorgen. Det gør, at man glæder sig til at komme på arbejde. Det lyder måske mærkeligt, men jeg er faktisk aldrig i dårligt humør. Da jeg startede for et år siden, begyndte jeg at kramme mine kollegaer en af gangen hver fredag, inden vi gik på weekend. I dag er der ingen der går, før vi har krammet og sagt god weekend."

Katrine Nørgaard | medarbejder | CoorKatrine Nørgaard, Coors Driftcenter

"Det som motiverer mig i det daglige, er variationen i mine opgaver. I mit job er to dage ikke ens. Jeg bliver positivt udfordret af de projekter, jeg arbejder med. Jeg sætter også stor pris på det gode og tætte samarbejde med linien samt mine søde kolleger i driftscenteret, som jeg kan sparre med, når der er problemstillinger, der skal vendes".