Søge
Sprog / Websted

Languages

Change site

Søge

Din udvikling er i fokus hos Coor

Vores kunder kræver en høj grad af service og kompetence, hvilket betyder, at Coors medarbejdere skal være klædt godt på til at udføre jobbet. Derfor tilbydes udvikling og uddannelse til medarbejdere inden for deres fag og interesse. Det støtter vi fuldt op om.

frem Coor medarbejdere på vej til arbejde

Coor arbejder aktivt med kompetenceudvikling for alle medarbejdere, og for nyansatte har vi et særligt introduktionsprogram, hvor man kommer på interne uddannelser såsom ”Coor service school” og ”Coor business school” samt gennemgår kurserne ”Rejsen gennem Coor” og ”Service i stjerneklasse”. På den måde sikrer vi en god start for nye medarbejdere.

Hos Coor tror vi på, at du som medarbejder kan udvikle dig både på det faglige og personlige plan. Sammen med nærmeste chef udarbejdes en individuel udviklingsplan, som f.eks. kan omfatte ændrede arbejdsmetoder eller tilpassede uddannelser. Her har vi et specifikt kursuskatalog og samarbejde med forskellige kursussteder. Alt sammen med tanke på at udvikle vores medarbejdere, således at vi kan fastholde og videreudvikle de personer, som ønsker dette.

Vi benytter ofte intern omrokering og rekruttering. Hermed tilbyder Coor medarbejderne et arbejdsliv, som kan ændres i takt med, at man selv ønsker nye udfordringer – enten på samme niveau eller højere. Eller måske inden for et andet servicejob - fra kantineassistent til receptionist?... alt er muligt i en virksomhed som Coor med jobs inden for forskellige servicefag og geografisk spredt i hele Danmark.

Vil du vide mere?