Sprog / Websted

Languages

Change site

Det er dig, der gør forskellen

Vi ved, at du udvikler dig som medarbejder, når du føler dig værdsat for den, du er, og udvikler dig i den retning, du selv ønsker at gå. Og vi ved, at du kommer på flere idéer og ser løsninger i stedet for begrænsninger, når du får opbakning. Derfor får du tillid og ansvar. Hos Coor er det dig, der gør forskellen.

Ledige stillinger

Bliv en del af et team med ”Passion for People” og ”Passion for Service”

 

Vi bliver stærkere, trives bedre og skaber mere værdi for vores kunder, når vi møder hinanden med nysgerrighed og tillid. I Coor har vi stor diversitet, og når medarbejdere med forskellige personligheder, baggrunde og talenter bliver mødt med tillid og bliver inkluderet i samarbejdet, så vokser man som menneske. Det oplever vi hver eneste dag.

Vores kultur: "Passion for People" og "Passion for Service"

Vores kultur er baseret på menneskelige værdier, og vi arbejder med begrebet ”Passion for People”. Vores virksomhed er drevet af mennesker og vores medarbejdere er vores vigtigste ressource. Det er vigtigt for os, at det er trygt for vores medarbejdere at gå på arbejde og at man som medarbejder udvikler sig i sit job.

Vil du være med til at levere service i stjerneklasse? Hvis "ja", så skal du tage med Coor på rejsen mod stjernerne. Vi stræber altid efter at levere "service i stjerneklasse", da service er vores kerneydelse. Samtidig bidrager vores forbedringskultur til, at vi går efter at gøre det vi gjorde godt i går, lidt bedre i morgen.  

Kvindelige kok der junglere med tre grøntsager

Det kan du bidrage med hos Coor

I Coor har vi brug for mennesker, der er gode til at tage initiativ, mennesker, der er innovative og vil bidrage til en mere bæredygtig verden, mennesker der løfter vores service og imponerer vores kunder. Læs mere om vores forretningsområder – det kan være, at du finder dit kommende drømmejob her.

Sådan søger du uopfordret

 

Hvis du ønsker at søge job uopfordret i Coor, er du meget velkommen til at sende din ansøgning ved at klikke på linket nedenfor og oprette dig. Vi modtager ikke uopfordrede ansøgninger på mail, fordi vi passer på dine personfølsomme oplysninger (GDPR).

 

Hos Coor får du

Som medarbejder i Coor tilbydes du gode arbejdsvilkår. Vi er medlem af Dansk Industri (DI) og af Service Branchens Arbejdsgiverforening (SBA), som sikrer ordnede forhold for alle.

Derudover får du:

  • Et trygt og sikkert arbejdsmiljø, hvor vi arbejder aktivt med at forebygge arbejdsulykker.
  • En fleksibel arbejdsplads:
    - Som medarbejder i driften: har du mulighed for at tale med din leder, hvis du har behov for fx ændring af din arbejdstid/dit arbejdssted, så I sammen kan forsøge at finde nye løsninger.
    - Som medarbejder i stabsfunktioner: ansættelse i en virksomhed, som har en ”Work from anywhere” politik, som giver dig en fleksibilitet i dit arbejdsliv.
  • Feriehusordning via Coor’s Feriefond.
  • Personaleforeningen.
  • Udvikling og uddannelse.
En kvindlig Coor medarbejder der gør rent

Hvordan er det at arbejde hos Coor?

Mona Heidemann, Souschef, FOOD by Coor-kantine

mona heidemann

"Den bedste oplevelse jeg har haft her hos Coor, hvor jeg har arbejdet i lidt over et år, er da jeg blev kåret som Årets medarbejder – først i Danmark og senere i marts 2016 i koncernen ved et stort arrangement i Stockholm. Det var helt fantastisk!

Jeg elsker mit arbejde og at være sammen med mine dejlige seks kollegaer i kantinen. For mig er det vigtigt, at dagen begynder godt, og det bedste sted at starte, er med dig selv. Når jeg møder, smiler alle og siger godmorgen. Det gør, at man glæder sig til at komme på arbejde. Det lyder måske mærkeligt, men jeg er faktisk aldrig i dårligt humør. Da jeg startede for et år siden, begyndte jeg at kramme mine kollegaer en af gangen hver fredag, inden vi gik på weekend. I dag er der ingen der går, før vi har krammet og sagt god weekend."

Lene Flindt-Andersen, Souschef, FOOD by Coor-kantine
Lene Flindt-Andersen | Souschef at kantine | Coor

"I en periode var jeg køkkenchef her, hvilket var noget af en omvæltning, men jeg vil sige, at det blev en positiv oplevelse.
Efter en tid som køkkenchef måtte jeg dog erkende, at jeg fungerede bedre i rollen som souschef. Det var rart at kunne gå til min nærmeste chef og fortælle, hvordan jeg havde det, og virkelig mærke, at jeg blev hørt.

I dag har jeg en dejlig arbejdsplads. Det er tydeligt at mærke, at FOOD by Coor-fagorganisation er blevet etableret med dygtige fagfolk, som hjælper og bakker op, når vi står i situationer, der kræver hjælp. Personligt har jeg stået i en stor tragedie, men Coor var der for mig."

Peter Klingenberg, Senior kundechef

Peters karriere i Coor startede som Driftschef i Cleaning, hvor han fik ansvar for Fredensborg Kontrakten og siden for hele PKA renhold. Men Peter ville udfordres endnu mere: 

"Jeg kunne se, at det jeg kunne også kunne bruges bredt i Coor. Derfor var jeg utrolig glad for, at min leder forstod mit behov for udvikling og gav mig muligheden for at skifte spor i Coor."

Fra 1. oktober 2021 var hans nye rolle som Kundechef for DSB en officiel realitet med det operationelle ansvar for bygningsvedligehold, kantine, vagt, arealpleje og renovation.

"Jeg tror på, at det er vigtigt at se mennesker og deres ressourcer og talenter, uanset hvor de er i livet. Det er bare fedt, at jeg også selv bliver set som et talent i Coor, selvom jeg er midt i mit arbejdsliv. Jeg regner med, at dette er et af mange gode eventyr for mig i Coor"

Birgit Marquardsen, ServicelederBenjamin Markussen, studentermedhjælper i Coor

Servicechef Birgit Marquardsen har valgt at gå ned i tid for at få mere fritid og tid med børnebørnene. Som mange af Coors medarbejdere værdsætter hun muligheden for at opnå en sund balance mellem arbejdsliv og privatliv.

"For mig er det ekstremt positivt at kunne vælge, hvor meget jeg vil arbejde. Jeg værdsætter at have mere tid sammen med mine børnebørn, og jeg tror, at mange ældre ville blive i arbejde, hvis de havde mere indflydelse på deres arbejdstid. Jeg er overbevist om, at der er masser af uudnyttet erfaring og kompetence, som vi kunne drage nytte af, hvis vi er mere åbne over for folks behov i de forskellige livsfaser," forklarer Birgit.

Fleksibilitet og en sund balance mellem arbejdsliv og privatliv er noget af det bedste ved at arbejde hos Coor, viser en intern undersøgelse gennemført i 2022. Birgit Marquardsen er enig. Hun arbejder i dag 22 timer om ugen og fortæller, at der er gode muligheder for at opnå et fleksibelt arbejdsliv med Coor.

Vidste du, at Coor i Danmark …

… går meget op i at hylde vores dygtige medarbejdere? Hvert år afholder vi Coor Awards, hvor vi hylder og præmierer Årets Medarbejder, Årets Forbedring, Årets Leder, Årets Klimaindsats, Årets Skytsengel og Årets Salg. I Coor er det en naturlig del af vores kultur at anerkende vores medarbejdere.

Akan Prize | Coor

… er begyndt at bruge Hololens-briller til vores Serviceteknikere, der med både lyd- og billedvejledning lærer, hvordan de skal servicere installationer, de ikke har erfaring med?

En mandlige elektriker der fikser ledninger
Mandlig elektriker der bore

… er stolte over, at en ud af fem af vores medarbejdere kommer fra kanten af arbejdsmarkedet? Det sker via et godt samarbejde med kommuner og organisationer som fx Settlementet. Vi tager aktiv del i integration af udenlandske medarbejdere med fx sprogundervisning?

En kvinde der hælder kaffe i en SLOW kaffekop udendørs i et grønt landskab

… samarbejder med kaffeleverandøren Slow, der leverer skovkaffe til Coor? Skovkaffe er dyrket på marker, hvor der også er plantet lokale træsorter, der sikrer biodiversitet og et mangfoldigt dyreliv. Desuden får kaffebønderne en højere pris for kaffen og sikres bedre arbejdsvilkår.

En mandlig rengøringsmedarbejder der gør rent på nogle paneler

Når du udvikler dig, gør vi også

Vi udvikler os som virksomhed, og vi håber, at du vil udvikle dig sammen med os. I Coor har vi mange karrieremuligheder og uanset om dine udviklingsønsker gælder den stilling, du har i øjeblikket, en ambition om at blive leder inden for dit fagområde eller et sporskifte med helt nye opgaver inden for vores organisation, så er vi altid lydhøre over for dine ønsker.

Vi forbedrer os hele tiden

Vi er en stor virksomhed, der arbejder sammen med nogle af verdens mest innovative startups og organisationer. I Danmark er vi fx en del af Proptech Denmark, hvor vi kan samarbejde med innovative startups om de nyeste løsninger inden for Facility-branchen til vores kunder. Med over 12.000 medarbejdere i koncernen og heraf over 4.000 medarbejdere i Danmark kan vi opnå meget. Kom med og gør os endnu bedre.