Sprog / Websted

Languages

Change site

Elite Miljø A/S opkøbt af Coor

Med købet af Elite Miljø A/S rykker Coor Danmark op blandt de allerstørste virksomheder på det danske marked for serviceydelser.

Positionering på det danske marked

Med købet af Elite Miljø udbygger Coor sin position på markedet, herunder inden for rengøring af renrum og hospitaler. Elite Miljø er specialister i at varetage rengøringen på hospitaler og i renrum. Disse kompetencer videreføres naturligvis i det nye Coor. Læs mere om rengøring af hospitaler eller rengøring af renrum her.

Opkøbet vil desuden styrke Coors geografiske tilstedeværelse i hele Danmark. Købet er således i tråd med vækststrategien, der både går ud på at erobre markedsandele på integrerede facility management-services samt tilbyde serviceløsninger som single-services.

Værdier som fælles platform

Elite Miljø og Coor bygger på de samme værdier. Ord som ordentlighed, kvalitet og medmenneskelighed præger begge virksomheder. Dette værdifællesskab har gjort integrationen af de to virksomheder lettere.

Fokus på CSR

Både Elite Miljø og Coor er medlem af Servicebranchens Arbejdsgiverforening under Dansk Industri, hvor de har været aktive i udviklingen af Servicenormen. Der er en lang række etiske og praktiske krav, som SBA stiller til medlemsvirksomhederne og deres underleverandører. Det drejer sig blandt andet om løbende uddannelse af medarbejderne og at der tages hensyn til både miljø og arbejdsmiljø.

Elite Miljø modtog i november 2017 CSR People Prize, som uddeles af Virksomhedsforum for Socialt Ansvar (VfSA). Juryen lagde særlig vægt på det nyskabende partnerskab med Ikast-Brande Kommune.

 

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Kontakt os