Sprog / Websted

Languages

Change site

Fordele ved at investere i en vandautomat og en industri-kaffemaskine på arbejdspladsen

“Menneskeheden kører på kaffe”. Ophavsmanden til de bevingede ord er ukendt, men der er helt sikkert noget om snakken. Fra morgenstundens første kop til formiddagens smalltalk og eftermiddagens energiboost – kaffen er for mange både et ekstra supplement, som giver fysisk energi, og en nydelse, som danner rammen om socialt samvær arbejdsmæssigt og privat

Af samme grund er det også vigtigt, at man som arbejdsplads sørger for at have gode tilbud, hvad angår kaffe og andre drikkevarer fra automater.

Med andre ord; når man vælger at investere i diverse automater, såsom en industri-kaffemaskine, bidrager man både til sundheden og et godt arbejdsmiljø, og dermed også i virksomheden selv.

Hvorfor anskaffe sig en industri-kaffemaskine?

Der er flere fordele ved at anskaffe sig en industri-kaffemaskine som en del af en helhedsløsning inden for kantine og restaurant på arbejdspladsen. Vareautomater kan generelt være med til at spare tid i en travl dagligdag, og her er kaffe og andre varme og kolde drikke ingen undtagelse. I stedet for at bruge tiden på at gå i kantinen for at hente deres drikkevarer har medarbejderne i stedet muligheden for nemt og hurtigt at hente kaffe, vand, sodavand og andet, enten på eller i nærheden af kontoret. Det bevirker, at arbejdstiden udnyttes mere effektivt, samtidig med at det kan give et lille pusterum fra jobbet, som kan være med til at reducere stress.

Det er dog ikke kun den sparede tid, som taler for, at man bør anskaffe sig en industri-kaffemaskine på arbejdspladsen. Vælger man automater til at forsyne medarbejderne med mad og drikke i løbet af en arbejdsdag, skaber man samtidig en ramme for socialt samvær, hvor der er mulighed for at lægge arbejdet til side i et par minutter og i stedet tale om noget andet. Det har værdi for arbejdsglæden, og det er bestemt ikke noget, man bør undervurdere. På engelsk har man faktisk et begreb for det, nemlig “water cooler chat”, den spontane smalltalk, som finder sted, når to eller flere kollegaer tilfældigt mødes ved kontorets vandautomat – det er noget, man som arbejdsgiver bør opfordre til. En vandautomat har flere fordele, og især i de varme sommermåneder er den nærmest uundværlig på kontoret!

Det sociale samvær og øget produktivitet er selvfølgelig stærke incitamenter til at vælge en forplejningsløsning med automater på kontoret, men hvordan med økonomien? Her er der også fordele. En “rigtig” kaffemaskine vil nemlig altid kunne slå instantkaffe på prisen, og derfor er det en løsning, som bidrager til en bedre økonomi for virksomheden, samtidig med at den leverer kaffe af højere kvalitet til medarbejderne.

Hvor finder man en industri-kaffemaskine?

Overvejer man at anskaffe sig en industri-kaffemaskine, en vandautomat eller måske begge dele til sin arbejdsplads, finder man et bredt udvalg af kaffemaskiner og automater til arbejdspladser og institutioner, hvor der er mulighed for at skræddersy en løsning, der passer til ens unikke behov.