Sprog / Websted

Languages

Change site

Medarbejdere hos Coor Facility Management | Coor

Facility management: Sådan kan bedre omgivelser forbedre medarbejdernes produktivitet

Organisationer er endelig begyndt at indse, hvad der hele tiden har været indlysende: at deres medarbejdere er deres vigtigste aktiver for forretningen!

En undersøgelse har vist, at når medarbejdere er glade, kan det medføre en stigning på 20% i deres produktivitet. Når medarbejdere føler sig vigtige og ved, at deres arbejde har en betydning og effekt, vil det gavne både dem og organisationen. Med en stigning i den moderne arbejdsstyrke er efterspørgslen på facility management større end nogensinde. I dag er arbejdspladser gearet til at tiltrække og fastholde toptalenter og øge produktiviteten i hele organisationen.

Ved at skabe attraktive, effektive, innovative og funktionelle arbejdspladser kan organisationerne gøre deres medarbejders arbejdsliv lettere og øge deres motivation. For at kunne nå disse mål er virksomhederne nødt til at skabe miljøer, der bedre kan understøtte arbejdsstyrkens mobilitet, forbedre den samlede medarbejder oplevelse samt gøre det lettere for medarbejderne at udføre deres opgaver. I takt med at organisationer anvender nye design for arbejdspladser, kan de moderne facility management-services understøtte nye arbejdsmetoder i de nye miljøer. Lad os se nærmere på, hvordan bedre facility management kan føre til øget produktivitet blandt de ansatte i enhver organisation.

Bedre facility management, bedre medarbejderproduktivitet

Institute of Workplace and Facilities Management (IWFM) definerer facility management som: “De processer, der vedligeholder og udvikler services i en organisation, og som understøtter og forbedrer effektiviteten af organisationens primære aktiviteter.” Nogle nøgleområder er rengøring, kantineløsninger og ejendomsdrift. 

Med smart-teknologi til at reducere driftsomkostningerne samt til at forbedre kvaliteten af arbejdspladsens miljø er forholdet mellem facility management og medarbejdernes produktivitet et vigtigt element. Eftersom dette spænder over en brede vifte af processer, er effektiv facility management vigtig for vækst og succes for enhver virksomhed. Effektivt facility management kan være en nøglefaktor i forbedring af produktiviteten for de enkelte medarbejdere på daglig basis på arbejdspladsen.

Coors integrerede facility management services tilbyder i alt mere end 100 forskellige services, såsom rengøring, post- og pakkehåndtering samt kantineservice. Lige fra det tidspunkt, hvor en medarbejder eller gæst træder ind på dit kontor, til det tidspunkt hvor vedkommende forlader det igen, skal organisationen vise sig fra sin bedste side. Nedenfor har vi illustreret, hvordan små ændringer foretaget i arbejdsmiljøet, samt opretholdelse af de krævede standarder, vil give organisationer mulighed for at være mere effektive og reducere tid brugt på unødvendige opgaver.

Facility management: Sådan øger det medarbejdernes produktivitet

Hvad kan en organisation gøre for at reducere distraktioner og øge effektiviteten? En forbedret produktivitet betyder, at man gør mere med den samme mængde ressourcer. At have bedre faciliteter i forbindelse med eksempelvis en avanceret moderne teknologi, konferenceudstyr, on-site service, ergonomiske møbler, salgsautomater med sunde snacks osv. kan hjælpe medarbejderne med at forblive engagerede. Via regelmæssig vedligeholdelse, reparation og opgraderinger kan organisationer sikre sig en daglig drift uden forstyrrelser. Fra ødelagte computere til ødelagte rør - der kan være flere facility management relaterede ulykker eller fejl, der kan stoppe medarbejdernes produktivitet. En effektiv facility management løsning kan hjælpe medarbejderne med at holde sig fuldt fokuserede på deres arbejde i stedet for at blive forstyrret af defekte/ødelagte maskiner eller udstyr.

Brug af services fra en facility management virksomhed som Coor vil hjælpe din organisation med at give medarbejderne de rigtige værktøjer og udstyr til at udføre deres opgaver effektivt og hurtigt. Findes der noget mindre produktivt end at bruge tid på at vente på, at printeren begynder at virke igen for at kunne udskrive de vigtige dokumenter, der skal bruges til det næste møde? Moderne udstyr og programmer af høj kvalitet sparer tid og kræfter, hvilket gør en enorm forskel for din arbejdsstyrke, og for hvordan din virksomhed opfattes.

Sådan kan en forbedring af din arbejdsplads og arbejdsområder føre til en øget produktivitet hos medarbejderne:

Smart Systems-integration

Hvorfor betragtes facility management som produktivitetens redningsmand på moderne arbejdspladser? Kort sagt handler det om data, rapportering, analyse og handling. Med de rette systemer kan ledelsen i en organisation se på arbejdspladsens forhold for at identificere problemer og muligheder for forbedring.  Sikrer man eksempelvis, at klimaanlægget er i funktionsdygtig tilstand, vil det resultere i, at dine medarbejdere føler sig tilpas og dermed også bliver mere produktive.

 Faktorer som temperaturen på en arbejdsplads kan påvirke produktivitetsgraden direkte. En undersøgelse fra Cornell University viste, at en stigning i temperaturen på klimaanlægget fra 20 til 25 grader Celsius medførte, at medarbejderne lavede 44% færre fejl, når de skrev på et tastatur!

Svaret på en situation som denne kunne være sensor integration. Installation af smarte sensorer i konferencelokaler og andre kontorlokaler, som automatisk tilpasser sig medarbejdernes præferencer, er en mulighed med et facility management-system. Dette vil sikre, at medarbejderne føler sig komfortable og tilfredse på arbejdspladsen og er i stand til at præstere deres bedste i udførelsen af de daglige opgaver.

Produktivitetsfokuserede værktøjer

Der kan være visse flaskehalse, mens du udfører en bestemt opgave, men der findes som regel en løsning. En effektiv facility management-løsning optimerer produktiviteten ved hjælp af specifikke produktivitetsfokuserede værktøjer og funktioner. Sådanne programmer kan anvendes på tværs af alle niveauer i organisationen, lige fra medarbejdere på entry-level helt op til den øverste ledelse. Daglig brug af sådanne systemer kan hjælpe med at gøre de logistiske og samarbejdsrelaterede aspekter af et job lettere, hvilket resulterer i mere tid brugt på at arbejde og mindre tid brugt på at tage sig af hverdagens administrative opgaver. Hos Coor har vi lanceret vores smart-løsninger, såsom Coor SmartFlow og Coor Smart Response, der både gavner vores kunder og medarbejdere.

Rene, grønne og bæredygtige arbejdspladser

At have et grønt kontormiljø med smarte tech-løsninger, der er designet til at understøtte medarbejdernes behov, vil motivere dem til at yde deres bedste. På den moderne arbejdsplads er den voksende millennial-arbejdsstyrke på udkig efter noget mere end bare en stor lønseddel. Arbejdsgiveres evne til at rekruttere de mest talentfulde individer afhænger delvist af virksomhedens fleksibilitet i tilgangen til at forbedre medarbejdernes produktivitet. Dette inkluderer at fremme et rent, grønt og mangfoldigt miljø for at skabe vækst.

Hvad betyder en god facility management løsning?

Udover at have potentialet til at kunne forbedre produktiviteten i direkte grad kan facility management også påvirke andre områder i medarbejdernes liv, ligesom det bidrager til den samlede produktion i en organisation. Facility management kan forbedre det sociale samspil mellem kolleger og gøre det muligt for dem at arbejde på en effektiv, fokuseret og motiveret måde.

 Facility management spiller en nøglerolle i at forbedre produktiviteten, herunder at beslutte de bedste produkter og løsninger, der skal introduceres i et kontormiljø. Som led i deres kritiske beslutningsrolle er facility managers altid på udkig efter løsninger, der kan øge medarbejdernes produktivitet.

 Skal man opsummere, har det stadigt skiftende arbejdsmiljø gjort det vigtigt for et moderne kontor at være udstyret med en række smart-tjenester. En arbejdsplads i forfald er stressende for medarbejderne, hvilket resulterer i et manglende engagement, fravær og nedslidning. Hvis du vil have dine medarbejdere til at arbejde bedst muligt og være glade, skal du vise dem, hvor meget virksomheden værdsætter og respekterer dem ved at tilbyde de bedst mulige omgivelser, som dine midler rækker til.