Sprog / Websted

Languages

Change site

FM-og IFM-service til alle virksomhedsstørrelser | Coor

Integreret facility management eller single facility management: En sammenligning

Eskalerer dine omkostninger til vedligehold og rengøring? Det betyder ikke noget, om din organisation er en lille virksomhed, mellemstor eller et stort selskab, du vil altid kunne drage fordel af flere facility management services. Hvis du gør brug af eksterne udbydere, skal du beslutte dig for, om du vil benytte en single service leverandør eller vælge ét firma til at levere flere eller alle dine ønskede facility management services. At outsource facility management services giver dig mulighed for at fokusere på din kernevirksomhed og overlade stressen med at strømline arbejdsprocesser og øge effektiviteten på din arbejdsplads til eksperterne!

Facility management services kan hjælpe med at vedligeholde en organisations kontorer, bygninger og udstyr på en måde, der giver den bedste værdi for både ejeren og dens brugere.

Lad os kaste et grundigt blik på integreret facility management og single facility management, hvad de betyder og indebærer, så du kan træffe det rigtige valg for din organisation.

Integreret facility management: Har du brug for det?

Først og fremmest - hvad er integreret facility management? Kort sagt er det en måde, hvorpå man kan samle alle kontor-, kantine- og ejendomsrelaterede services og processer under et enkelt kontrakt- og management team. En virksomhed kan afstå fra flere, til tider forvirrende, leverandøraftaler til fordel for én enkelt serviceaftale. Dette betyder, at man placerer en lang liste af ansvarsområder, der håndteres individuelt af forskellige hold, under én enkelt paraply.

For de store virksomheder er integreret facility management en gennemtestet metode til en strømlinet og effektiv arbejds- og opgavestyring. Konceptet resulterer i, at man skal håndtere færre kontrakter, teams og ressourcer, og det giver desuden et overblik over alle de ledelsesrelaterede opgaver. Sammenlignet med at skulle føre tilsyn med hver uafhængig stakeholder og hver opgave flere gange giver en integreret facility management løsning en øget synlighed, der fører til effektiv ledelse af teams, reduktion af driftsomkostninger, hurtigere svar på anmodninger, mindre downtime for medarbejdere samt et større fokus på helheden. Det bliver også lettere at implementere store ændringer på tværs af flere steder og/eller services, når du benytter en integreret facility management-udbyder.

En komplet facility management service løsning, som den Coor tilbyder, vil medføre tilpassede løsninger inden for ejendomsservice og rengøring, kantine, sikkerhed, kontor, konference, telefoni og reception. Så har du brug for integreret facility management? Det har du sandsynligvis, hvis du:

 • Er et stort selskab med mange ansatte og kontorer
 • Kræver en omfattende og helhedsorienteret tilgang til facility management services
 • Foretrækker en aftale med en enkelt leverandør
 • Ønsker at optimere arbejdspladsen med innovative facility management-løsninger
 • Gerne vil kunne følge op på ydeevne, KPI'er og udviklinger i et system

Single services: Er det bedre for din forretning?

Bør din virksomhed benytte en single-service leverandør, når det kommer til jeres facility management strategi?

Arbejder man med single service udbydere, omfatter det en outsourcing af opgavestyring til uafhængige enheder. Det betyder, at man har forskellige udbyder til hver af de services, man har brug for, f.eks. en til rengøring, en til receptionen, en til automater osv. At benytte services fra specialiserede serviceudbydere giver flere fordele. Det giver kunderne mulighed for at fokusere på deres kernevirksomhed, og hvad de er bedst til, mens leverandører af single-services kan fokusere på, hvad de er bedst til. At have eksperter til at håndtere opgavestyringen vil føre til højere effektivitet samt en bedre servicekvalitet. Det vil også frigøre medarbejdere, så de kan fokusere på de forretningsområder, der betyder mest og spare ressourcer på ikke-kerneaktiviteter.

Single service kan være alt fra kantineløsning til rengøring. Kontrakterne kan være præstationsbaserede, som det er tilfældet med integreret facility management. I stedet for at have en tjekliste for, hvor ofte et område skal rengøres, opstilles der en specifik standard for renlighed, som kræves vedligeholdt på forskellige tidspunkter.

Har din forretning brug for single service løsning? Overvej her de følgende kriterier:

 • Har du et specifikt behov for en bestemt service?
 • Er du en mindre virksomhed med begrænsede ressourcer?
 • Har du brug for at forbedre arbejdsmiljøet og få et overblik over dine services?
 • Har du brug for et mindre antal individuelt købte services i stedet for en omfattende løsning?

 Hvis du kan svare ja til nogen af disse spørgsmål, er single facility management måske en bedre mulighed for dig. Mindre virksomheder kan kontakte Coor for de tilpassede services, de har brug for, baseret på specifikke krav. Følgende er nogle af de tilgængelige services, vi tilbyder:

 • Facility management
 • Rengøring
 • Ejendomsservice
 • Kantineløsninger

 Coor er en markedsledende leverandør inden for alle de ovennævnte områder, både som en single service udbyder og som udbyder af integreret facility management. Læs mere om, hvordan vi leverer vores services ved hjælp af smart-teknologi her.

Single eller integrerede facility services: Vælg det rigtige

Når organisationer vælger en single service udbyder, betyder det, at de outsourcer deres daglige forretningsdrift til en specialiseret udbyder. På den måde garanteres de en bedre service kvalitet og større effektivitet. Brug af flere serviceudbydere er en tidskrævende opgave, der involverer styring af flere leverandører og de risici, der følger med. Men når du arbejder med Coors eksperter inden for integreret facility management, kan du være sikker på, at vi tager hånd om al din administration, driftsstyring, leverancer og oplæring. På den måde sikrer vi, at du kan udføre dit arbejde endnu bedre.

I dag er der et paradigmeskifte, da flere virksomheder går fra overvejende at bruge en single facility management outsourcing model til en integreret servicemodel, der imødekommer alle kernekravene hos kunder i stor skala. Takket være en ny teknologi, der forandrer organisationernes måde at arbejde på, er de integrerede løsninger nøglen til smarte bygninger og arbejdsmiljøer. Lær mere om, hvordan Coor specialiserer sig i effektive og brugervenlige IFM-tjenester for en nem og strømlinet forretningsdrift.