Sprog / Websted

Languages

Change site

Medarbejdere, der udarbejder et diagram over markedsstrategi for IFM 2025 | Coor

Integreret facility management: Forventede markedstendenser frem til 2025

En virksomheds succes afhænger af flere faktorer, bl.a. en effektiv styret arbejdsplads. For eksempel at have et arbejdsmiljø, der forbedrer medarbejdernes trivsel og produktivitet. Derfor vil brug af integrerede facility management service kunne gavne din organisation som helhed. Integreret facility management hjælper organisationer med at omdanne arbejdsområder til et arbejdsmiljø, hvor medarbejderne er tilfredse, og tingene fungerer.

Når din organisation beslutter sig for at gøre brug af integrerede facility management, kan du være sikker på, at leverandøren kan tage sig af alle dine facility management behov, herunder bl.a. rengøring, vedligeholdelse af ejendommen, kontorservice, kantine og sikkerhed. Når processer - som ikke er virksomhedens kerneprocesser - styres gennem levering af integreret facility management, giver det virksomhedsejere mulighed for at fokusere på at nå deres primære mål.

Læs videre, hvis du vil vide mere om, hvilke tendenser man forventer frem til 2025.

Cybersikkerhed til smart-bygninger

Teknologien overtager brancher og domæner. Som et resultat heraf bliver cybersikkerheden en vigtigere del. Organisationer er i dag noget mere opmærksomme på den operationelle teknologi, når de udarbejder en cybersikkerhedsplan. Ser man på udviklingen af teknologier såsom IoT, skal organisationerne nu og i de kommende år fokusere på at gøre deres IT-miljø mere sikkert ved hjælp af forskellige cybersikkerheds-services og -enheder.

Øget brug af bæredygtige produkter

Organisationerne bliver fortsat mere miljøbevidste. De tager forskellige skridt for at gøre deres arbejdsområder mere miljøvenlige ved at bruge bæredygtige og vedvarende produkter. For at kunne afbalancere denne ændring ses det, at leverandører af integrerede facility management investerer og fokuserer deres indsats på grøn rengøring og services, der er mere miljøvenlige.

IoT i organisationer bliver mere kraftfuld

Vi lever i en æra, hvor internettets potentiale ikke kan undervurderes. Som et resultat af de forskellige teknologiske fremskridt, såsom IoT og andre cloud-baserede teknologier, er data altid let tilgængelige. Det spås, at når det kommer til integreret facility management, vil IoT blive hurtigere, smartere og en måde til at forbinde to eller flere services. Der vil komme en markant stigning i automatiseringssystemer, der leverer data i realtid. Kaffemaskiner, der automatisk foreslår og serverer dig din foretrukne kaffe kombination, baseret på de tilgængelige data om dig, vil snart blive en realitet.

Bred serviceportefølje

Efterhånden som millennial-generationen tager over, øges behovet for bekvemmelighed. Organisationerne vil i de kommende år se efter de leverandører, der tilbyder facility management på den mest integrerede måde. Dette muliggør nemlig en problemfri regulering af alle de services, der kræves for, at en organisation kan fungere. Det spås, at tilgængeligheden af data bliver en styrke for organisationerne, da de i så fald kan styrke leveringen af services i realtid.