Sprog / Websted

Languages

Change site

Sådan får du succes med outsourcing af facility management

Det kan være svært at vurdere hvilken servicepartner, der er den rette til at varetage serviceopgaverne i din virksomhed. I denne artikel kan du læse, hvilke overvejelser du bør gøre dig inden valg af samarbejdspartner.

Outsourcing af Facility Management

Hvad enten du overvejer at outsource hele eller enkelte dele af din virksomhed, er du ikke alene. Servicebranchen inden for facility management omsætter årligt for over fire milliarder kroner i Danmark, og skaber arbejdspladser for 40.000 mennesker

Beslutningen om at anvende en ekstern partner for hele eller dele af sin virksomhed er fordelagtig, men kan ofte opleves som svær. For mange virksomheder er det ikke længere kun et spørgsmål om at kunne kontrollere sine omkostninger. Det handler i høj grad også om at finde en partner med ekspertise, som kan varetage opgaverne gnidningsfrit og professionelt - uden større eller egen indvolvering. 

Det er et velkendt faktum, at der er omkostningsbesparelser forfundet med at benytte sig af outsourcing. Vi vil gerne uddybe nogle af de andre, mindre velkendte, men ikke mindst vigtige fordele ved outsourcing samt hvilke faldgrupper, man kan risikere at støde på. I denne artikel lægger vi alle kortene på bordet, så du kan finde ud af, om outsourcing er det rigtige for dig og din organisation.