Sprog / Websted

Languages

Change site

Søren Kanne | Division director | FOOD by Coor

Coor vinder Newsec kantineleverance hos Dades

Fra 1. oktober skal FOOD by Coor stå for kantineleverancen hos Newsec i Dades´ bygninger i Lyngby. Kantinevalget afspejler Newsecs’ fokus på bæredygtighed og på at blive en af Danmarks ti bedste arbejdspladser i 2022.

Dades er en af Danmarks største ejendomsinvesteringsselskaber, hvor deres 93 kontorejedomme og 12 butikscentre administreres af Newsec. Til dagligt har Dades til huse i Lyngby, hvor også alle medarbejderne fra Newsec sidder i samme bygning på Lyngby Hovedgade. For Dades og Newsec var valget af ny kantineleverandør en vigtig del af deres ambitioner om at lande i top ti over Danmarks bedste arbejdspladser:

- "Vi ville gerne have en kantineleverandør, der kunne skabe yderligere trivsel og arbejdsglæde hos vores medarbejdere, og som også har klare holdninger til bæredygtighed og økologi. Vi ønsker at sætte medarbejdernes oplevelse i centrum i kantinen som en del af at blive en af Danmarks ti bedste arbejdspladser i Great Place to Work i 2022", fortæller Thomas Kempf, administrerende direktør, Newsec.

Fokus på bæredygtige oplevelser

Der er i alt ca. 370 medarbejdere i bygningen, som ud over den daglige frokost også kan nyde morgenmad, takeaway og mødeforplejning fra Coor. Madkonceptet handler om bæredygtighed, variation, oplevelser og inspiration hos medarbejderne, fortæller Søren Kanne, divisionsdirektør, FOOD by Coor:

- "Vi vil pirre medarbejdernes sanser med frisk fisk, økologisk gris og okse, og vind og skæve grøntsager, tilberedt på nye og spændende måder. Hos os går der aldrig hverdag i hverdagen, og vi er naturligvis stolte over at få lov til at skabe oplevelser og inspirere til madmod hos medarbejderne hos Dades og Newsec."

Økologi og endnu mere økologi

Til en start har kantinen det såkaldte øko-bronzemærke, hvilket betyder, at mindst 30 procent af maden er økologisk. Men der er option på at kunne få sølvmærket over tid, hvilket betyder at 60 til 90 procent af maden er økologisk. Og så står FOOD by Coor også for en makeover af kantinen:

- "Vi frisker kantinen op og forbedrer flowet i kantinen med fokus på brugeroplevelsen. Alt sammen for at skabe en endnu lækrere oplevelse for medarbejderne. Vi ved jo, at den første bid tager man med øjnene, og derfor betyder indretningen meget", slutter Søren Kanne.

Kontakt
Kommunikationschef Helle Hvidt Wallentin, 6195 3120.

Helle Hvidt Wallentin | Kommunikationschef | Coor

Helle Wallentin

Kommunikationschef