Sprog / Websted

Languages

Change site

Coor vinder kantineleverance til det nye KAB-hus

KAB Coor Kantine

 

FOOD by Coor skal fra den 1.6 2021 levere kantineløsningen i det nyopførte KAB-hus i Kgs Enghave i København.

I det nye KAB-Hus vil kantinen danne rammerne for dagens måltider for de godt 400 medarbejdere. Det er her, man mødes, får inspiration, slapper af i en hyggelig atmosfære og frem for alt spiser en sund, nærende og også bæredygtig frokost, fortæller Mikkel Boel, økonomidirektør, fra KAB:
"I KAB prioriterer vi bæredygtighed i ordets bredeste betydning – det er en del af vores strategi. Derfor ville vi gerne finde en leverandør, der også har grøn gejst og fokus, og det får vi med Coor".

Fokus på bæredygtighed og madmod

Gæsterne i kantinen vil kunne spise måltider, hvor 60-90 procent af råvarerne er økologiske, og hvor FOOD by Coor via lokale leverandører og fokus på årstidernes råvarer sikrer en høj grad af bæredygtighed.

Men ud over bæredygtighed og økologi handler madkonceptet også om variation, oplevelser og inspiration hos medarbejderne, fortæller Søren Kanne, divisionsdirektør, FOOD by Coor:
"Vi vil pirre medarbejdernes sanser med frisk fisk, økologisk gris og okse, og vind og skæve grøntsager, tilberedt på nye og spændende måder. Hos os går der aldrig hverdag i hverdagen, og vi er naturligvis stolte over at få lov til at skabe oplevelser og inspirere til madmod hos medarbejderne i KAB".

Foto akkreditering: Henning Larsens tegnestue