Sprog / Websted

Languages

Change site

COOR VINDER KANTINELEVERANCEN PÅ PSYKIATRISK AFDELING VEJLE

Fra 1. februar udvider Coor sin kontrakt med Driftsselskabet OPP Vejle A/S hos Psykiatrisk Afdeling Vejle, til også at omfatte kantineløsning til både patienter og personale på den psykiatriske afdeling.

Den nye kontrakt betyder, at Coor skal stå for kantine og 24/7 bespisning af ca. 100 patienter og personale samt mødeforplejning. Ud over rengøring står Coor allerede for madudbringning til sengeliggende patienter, portøropgaver, post og pakker, levering af depotvarer, medicinafhentning og -håndtering, affaldshåndtering, vinduespolering samt 24/7 beredskab i forhold til opgaveløsning. Anna Radomska, Site Manager, Cleaning Psykiatrisk Afdeling Vejle, er stolt over udvidelsen af samarbejdet:

“Vores fantastiske medarbejdere har nu gennem flere år skabt stor værdi for både de indlagte og personalet. Vi kender patienterne og er med til at skabe ro og trivsel i dagligdagen. Det er virkelig en ”dream come true”. Det kan kun blive endnu bedre med udvidelsen!”

DEAS, der administrerer Driftsselskabet OPP Vejle A/S, har med valget af Coor lagt vægt på at få samlet flere ydelser hos en leverandør, siger Lars Olaf Larsen, afdelingsdirektør i DEAS, der også har ansvaret for drift og vedligehold af afdelingen:

“Vi er glade for med den nye kontrakt at samle rengøring og andre rigtig vigtige opgaver sammen med kantine og bespisning hos én og samme leverandør, som ved, hvad det kræver at drive et psykiatrisk hospital i høj standard. Det er et eksempel på et godt OPP-samarbejde.”

En kantineløsning med oplevelser til sanserne

Hos Coor har man stor erfaring med at levere bespisning til hospitaler, fx fra Karolinska-sygehuset i Sverige, hvor Coor´s menuer og madkvalitet gør en stor forskel for patienterne, fortæller Søren Kanne, divisionsdirektør, FOOD by Coor.  

“En kantineløsning og bespisning er så meget mere end blot et måltid. Det er en oplevelse, som kan gøre en forskel i hverdagen for både patienter og personale. Smagen af sæsonens knasende kål og gule beder skal være med til at sætte sanserne på dagsordenen hos Psykiatrisk Afdeling Vejle, hvor vi håber på sigt også at kunne lave et samarbejde i patientkøkkenet”.

Kontrakten startes op d. 1. februar 2022 og løber i fem år med mulighed for forlængelse i 3x5 år.