Sprog / Websted

Languages

Change site

Coor og Odense Sport og Event forlænger kontrakt

Det gode samarbejde mellem Coor og Odense Sport og Event er blevet forlænget med tre år til 2024. Det stærke partnerskab og fleksibilitet er i centrum for den forlængede kontrakt.

imagehstk.png

Man skal som serviceleverandør have et stort fokus på kundetilfredshed og gode gæsteoplevelser, når man leverer rengøring til Odense Sport og Event. Kontrakten rummer rengøring i et messecenter, en multiarena og et konferencecenter samt administration og VIP-arealerne på Nature Energy Park. Gæster er der hele tiden nogen af, og behovene svinger og ændrer sig fra dag til dag og sæson til sæson. Og det er netop fleksibilitet, lydhørhed og kundefokus, der har skabt det gode samarbejde, fortæller Tina van der Zee:

”Siden 2017 har Coor været serviceleverandør hos Odense Sport og Event. Med den nye ledelse her i 2021, har Coor stillet op for os i alle situationer, midt i ferien eller om aftenen. Coor ser simpelhen ud over selve opgaven og gør det, der skal til. Og så er det personlige samarbejde med vores kontaktpersoner supergodt. De lytter til både vores og medarbejdernes ønsker og behov, og jeg er fuldstændig tryg ved at fortsætte samarbejdet med dem i endnu tre år.

Fakta om kontrakten

Coor er ansvarlig for rengøringen af et hotel med 109 værelser, messecenter med tre haller, en multiarena og et konferencecenter samt administration og VIP-arealerne på Nature Energy Park. Kontrakten blev oprindeligt indgået 1. januar 2017 og er nu forlænget i tre år til den 31. december 2024.