Sprog / Websted

Languages

Change site

Coor og MAN Energy Solutions udvider IFM-kontrakten med Property- og receptionsydelser i Frederikshavn

Den 1. april startede Coor med at stå for teknisk service samt receptionsløsningen på MAN Energy Solutions´ lokation i Frederikshavn. Det stærke partnerskab, overblik og struktur fremhæves ved udvidelsen af samarbejdet.

Coor skal nu servicere yderligere 50.000 kvm med tekniske ydelser hos motorproduktionsgiganten MAN Energy Solutions. Udvidelsen kommer efter, at Coor har lavet asset registrering og skabt et overblik over tilstanden på de tekniske faciliteter på MAN Energy Solutions´ lokation i Frederikshavn. Nu skal overblikket bruges sammen med erfaringerne fra de andre lokationer til at skabe endnu bedre struktur, vedligehold og anvendelse af de tekniske faciliteter i Frederikshavn, siger Peter Jacobsen, FM Ansvarlig, fra MAN Energy Solutions:

  • Vi har siden 2018 haft et stærkt partnerskab med Coor, som fx på vores lokation i Sydhavnen i København har bevist, at de kan gøre en stor forskel for en virksomhed som os på det tekniske område, både når det gælder overblik over assets, fejlløsning, investeringsplaner og bæredygtige løsninger på en kontrakt. Derfor har det være naturligt for os at udvide kontrakten i Frederikshavn med netop de ydelser, siger Peter Jacobsen.

Bæredygtighed i fokus

Og netop bæredygtighed er noget, som MAN Energy Solutions prioriterer, og hvor Coor har leveret mange forbedringer på hele IFM-kontrakten:

  • Vi har fjernet 2000 skraldespande og implementeret fælles affaldsstationer, hvor man sorterer sit affald. Vi har udskiftet til LED-lys på gangarealer, og dem er der mange af i en stor virksomhed. Vi har fundet en ny løsning på facadevask, hvor vi bruger 50 procent mindre vand og samtidig sparer MAN Energy Solutions for penge på løsningen. Og så er mandagen altid kødfrie i kantinerne hos dem, fortæller Line Pilgaard Caspers, Kontraktchef, Coor.

Ud over de tekniske ydelser udvides også med receptionsløsning på lokationen i Frederikshavn, hvor det i forvejen også er Coor, der står for kantine, udemiljø og rengøring.

 

Fakta om MAN Energy Solutions-kontrakten 

MAN Energy Solutions er markedsledende inden for udvikling af motorer til fremdrivning af større skibe. Virksomheden har i Danmark cirka 2000 medarbejdere i afdelinger i København, Ishøj, Frederikshavn og Holeby. Det tekniske martime-museum DieselHouse i København er en del af MAN Energy Solutions.  

Kontrakten er en IFM-kontrakt. Inden for Property dækker den handyman, teknisk vedligehold, bygningsvedligehold og affaldshåndtering. Der er også gartner, snerydning, rengøring og kantineservice med i kontrakten samt post, reception og servicedesk. Kontrakten spænder over seks lokationer: Teglholmsgade 41, Teglholmsgade 35, Dieselhouse, Frederikshavn, Holeby og Ishøj. I 2021 blev kontrakten udvidet med driften af de to kantiner på Frederikshavn-lokationen, og nu udvides med Property-ydelser og reception samme sted. Kontrakten løber til juni 2023.