Sprog / Websted

Languages

Change site

Coor genforhander aftale med MCH A/S´faciliteter Messecenter Herning og Jyske Bank Boxen

05.12.2023 Sandie Juelsgaard Karen og kunden underskrift MCH til Coor net og LInkedin.jpg

Det 17 år lange samarbejde forlænges nu yderligere 3 år. Drivkraften er fælles værdier, et godt partnerskab og høj kvalitet.

Når der skal spilles ishockey, håndbold, eller holdes hingstekåringer messer, fester og koncerter i Herning, så er der fuld tryk på i både Jyske Bank Boksen og Messecenter Herning, som er en del af MCH A/S. De sælger gode oplevelser til danskerne, og her er Coor serviceleverandør på rengøring og vinduespolering i yderligere tre år, takket være den enestående indsats fra Coor-teamt, fortæller Sandie Juelsgaard, Divisionschef, Cleaning:

  • Det er en sjov arbejdsplads, hvor vi får lov til at levere service på første række til danskerne. Når der både er messe og arrangement i Jyske Bank Boxen, til fx sport og koncerter, har vi over 120 medarbejdere på arbejde i døgndrift. Vores team gør en stor indsats, fordi de ved, at deres arbejde er en essentiel del af den oplevelse, som Messecenter Herning giver deres kunder.

Hos MCH A/S lægger Driftchef Henrik Munksgaard vægt på de fælles værdier og høj standard som nogle af grundene til, at MCH A/S har valgt at forlænge med Coor:

  • Vi sælger gode oplevelser til danskerne, og derfor er rengøring en prioriteret hos os. Her forstår Coor vores virksomhed og vores værdier og leverer høj kvalitet. Der bliver hurtigt fulgt op, når vi kommer med noget, og servicen og samarbejdet er helt i top. Jeg er glad for at fortsætte det partnerskab, som vi har bygget op gennem mange år.

Næste store event er VM i kvindehåndbold i december i MCH A/S.