Sprog / Websted

Languages

Change site

FOOD by Coor skal tanke elbilisternes maver op på Clevers lynladestationer

Clever har udviklet et nyt cafékoncept til sine lynladestationer, hvor FOOD by Coor – Coor´s stærke kantinedivision – nu skal hjælpe med at udfordre vejkantens traditionelle måltider. Ingredienser som æblekompot og pisket smør til morgenbollen, sammen med bæredygtig kvalitetskaffe, skal få elbilisternes tænder til at løbe i vand og skabe en meningsfuld pause. Første café med det nye koncept åbner i september på Clevers nye ladestation i Aabenraa.

Det skal være slut med flad kioskkaffe og tørre sandwiches på køreturen, når man lader elbilen på Clevers lynladestationer. Ladeoperatøren har skabt et nyt cafékoncept og nu etableret et partnerskab med servicevirksomheden Coor´s kantinedivision, FOOD by Coor. Samarbejdet skal realisere det nye koncept, der hylder pausen på køreturen, hvor både mennesket og bilen skal lades op. 

 

Vi genskaber pausen i hverdagen

Ulrich Dehler, Kontraktdirektør hos Coor, og ansvarlig for samarbejdet med Clever, uddyber værdifællesskabet bag samarbejdet og den nye kontrakt:  

 

- Vi er stolte over at få lov til at være med til at præge udviklingen af Danmarks infrastruktur, som omhandler vores alles hverdag på vejene. Sammen skaber vi et nyt nationalt koncept for det, man spiser på køreturen, hvor der er fokus på lokale råvarer og sæson. For mange moderne mennesker er pausen i hverdagen forsvundet, og den genopfinder vi, med fokus på at forkæle sanserne og genskabe en forbindelse til den natur, som vi alle gerne vil passe på. 

 

Bygget på solid erfaring

Konceptet afspejler FOOD by Coor´s tankegang om et madunivers, hvor madglæde, sundhed, og friske råvarer er i centrum. Det handler om at kombinere ansvarlighed og kvalitet sammen med leverandører, der går op i både årstidens råvarer og dyrevelfærd, hvilket FOOD by Coor har solid erfaring med i sit kantinekoncept.

 

Hos Clever ser man frem til at kunne tilbyde kunderne en caféoplevelse, der ligger i forlængelse af ladeoperatørens brand og værdier:

 

- Clever går allerede forrest på e-mobilitet, grøn omstilling og biodiversitet, så det skal vores Clever Café selvfølgelig også afspejle. Vi vil gerne vise vejen og sætte en ny standard inden for convenience med fokus på kvalitet og bæredygtighed i ét samlet attraktivt koncept. Vi siger derfor nej til det traditionelle udvalg fra de klassiske tankstationer og kommer i samarbejde med Coor til at tilbyde et alternativ, der viser vejen for, hvad mad og drikke på farten også kan være,” siger Mette Nøhr, Chief Experience Officer hos Clever, der er ansvarlig for kundeoplevelsen på Clevers lynladestationer.

Efter åbningen af den første café på lynladestationen i Aabenraa i september er der planer om gradvist at åbne flere caféer på Clevers lynladestationer.