Sprog / Websted

Languages

Change site

Coor udvider samarbejdet med TOPSOE

Tæt samarbejde har skabt flere muligheder for Coor.

Coor´s IFM-aftale med TOPSOE er blevet udvidet. Aftalen rummer pt. serviceydelser inden for rengøring, kantine og reception. Men d. 1.1. 2024 overtog Coor også et antal ejendomsfunktionærer, som arbejder med post, pakker og lager. Coor har desuden fået en option på 1 + 1 år på kontrakten. Kontrakten løber i forvejen til udgangen af 2025, så det er derefter, at Coor og TOPSOE kan fortsætte og udvide samarbejdet.  

Kontrakten er et stærkt eksempel på, hvad Coor kan, når vi starter single-service kontrakter op, fortæller Line Pilgaard Caspers, Kontraktdirektør, IFM:

  • Det gode samarbejde betyder, at vi over tid har udvidet kontrakten fra en kantinekontrakt til en fuld IFM-kontrakt. Vi har sammen med vores gode kunde altid haft et strategisk fokus på, hvordan vi bedst kan gøre en forskel for dem i hverdagen, og det bliver vi ved med i det udvidede samarbejde.

Kantinen nytænkt fra A til Z af FOOD by Coor og TOPSOE

Coor skal desuden renovere en af kantinerne hos TOPSOE og nytænke menuen. Coor designer både kantinen og også en helt ny cafe som en del af kantinen, hvor medarbejderne kan sidde og holde uformelle møder, og køkkenet bliver designet mere åbent og imødekommende. Og så er der fokus på kundeoplevelsen hele vejen rundt, fortæller Esben Lund, Divisionschef, FOOD by Coor:

  • Vores medarbejdere vil i 2024 komme på kursus i værtskab og kommunikation, og den sidste torsdag i måneden inviterer vi en af vores leverandører ud på kontrakten, hvor TOPSOE’ s medarbejdere kan købe direkte af leverandøren. Med vores convenience løsning sørger vi også for, at medarbejderne hver dag kan købe gode og nemme måltider med hjem til deres egen aftensmad. Vi glæder os til at skabe fantastiske oplevelser for TOPSOE, slutter Esben.

Første del af kantinen stod klar d. 29. januar 2024.