Sprog / Websted

Languages

Change site

Magasin - Smarter Worklife

Coor brænder for fremtidens arbejdsliv, og i vores magasin - Smarter Worklife, finder du nyheder og inspiration omkring ting, der gør arbejdslivet smartere, nemmere og mere bæredygtigt

imagecn78yo.pngSmarter Worklife - 23/24 ude nu!

Coor brænder for arbejdslivet. I vores magasin Smarter Worklife finder du nyheder og inspiration til, hvad der gør arbejdslivet smartere, sjovere og mere bæredygtigt.

I Smarter Worklife dækker vi emner, som Coor interesserer sig for, såsom innovation, moderne arbejdspladser, mere bæredygtige forretningsløsninger og levering af serviceydelser. Magasinet giver jer indsigt og mere dybdegående interviews, hvor vi møder fantastiske mennesker, der gør en forskel for fremtidens arbejdsliv.

I det seneste nummer kan du læse om nysgerrighed, og hvordan det er en vigtig succesfaktor på arbejdspladsen, de mest nysgerrige mennesker i historien (ja, du har ret, Einstein var en af dem), hvordan AI ændrer fremtidens arbejde og meget, meget mere. Du kan bestille dit eget nummer af magasinet ved at udfylde nedenstående formular.