Sprog / Websted

Languages

Change site

Coor SmartDrone – Få komplet overblik over dine bygninger

For et bredt overblik og en værdifuld indsigt i dine bygninger og grunde. SmartDrone™ er en løsning, der anvender droner til at inspicere, dokumentere og kortlægge utilgængelige dele af dine ejendomme på en effektiv og sikker måde.

SmartDrone inspektion

Med vores droner kan I få foretaget inspektioner i store højder af tage, facader, master, skorstene og lignende. Store højder og utilgængelige bygningsoverflader kan være svære at arbejde med, og for at gøre det let for jer, har vi udviklet et system, der lader teknikere inspicere hele bygninger og store grunde ved at streame video i høj opløsning fra dronen til en håndholdt kontroller. På den måde sparer vi tid og forhindrer ulykker, da vores teknikere kan blive på jorden, mens de udfører deres arbejde.

SmartDrone i korte træk

  • Let at flyve og nem at betjene
  • GPS-assisteret 
  • Stabiliseringsteknologi 
  • Automatiseret logbog 
  • HD-kamera (High Definition) til video og fotos
  • Live HD-visning

Hvorfor vælge SmartDrone?

Alle vores droner er udstyret med luftstabiliseringsteknologi og kameraer der filmer i høj opløsning, så I kan få klare og skarpe videoer og fotos. På den måde kan I effektivt dokumentere status og vedligeholde jeres bygninger løbende. 

SmartDrone-tilknytning

Droner kan også bruges til at kortlægge dine ejendomme fra luften. Dette kan gøres af mange grunde, såsom overflademåling, fotomapping, 3D-modellering, geografisk informationssystem (GIS) osv.

 

Vil i vide mere?

Emil Hassing

Head of Innovation & digitalization