Søge
Sprog / Websted

Languages

Change site

Søge

STRATEGISK RÅDGIVNING

Rådgivning giver svar på komplekse spørgsmål om jeres kontor. Coor Advisory Services hjælper jer med at analysere, planlægge og implementere jeres fremtidige arbejdsplads.

coor_strategiskradgivning

Facility Management-branchen er kompleks, og der er i dag mange strategiske spørgsmål, hvor I kan have behov for ekstern ekspertise og støtte. Hvordan skal kontoret udformes, så vores ansatte trives og præsterer godt? Hvordan skal et nyt kontor dimensioneres for at blive omkostningseffektivt? Hvilke tekniske løsninger vil kunne støtte medarbejderne til at blive mere produktive? Og hvordan gennemfører vi forandringen til et moderne kontor, så vi opnår den højest mulige accept? Eller også kæmper man med stigende energiomkostninger, som rammer både mod miljøet og egne resultater hårdt. Og hvis I tænker på FM-outsourcing generelt, tænker I måske på, hvilken type outsourcingproces der passer bedst til jeres behov?

En partner til udformning af det smarte kontor

Vi har udviklet et koncept til kontorer, som vi kalder Smart Office. Det har til formål at hjælpe vores kunder med at skabe mere effektive og langsigtet bæredygtige arbejdspladser läs mer om Smarta kontor här. 

Inden for Coor Advisory Services (CAS) har vi samlet vores eksperter i arbejdspladsudvikling, som har mange års erfaring med:

  • Gennemførelse af forstudier for at etablere et målbillede for det nye kontor
  • Udarbejdelse af et fysisk design i samarbejde med Coors arkitektpartnere
  • Varetage projektledelsen af hele forandringsprojektet inklusive flytning til nyt kontor eller ombygning af det eksisterende. 

Vi baserer vores unikke projektmetode og erfaring på ca. 30 projekter med arbejdspladsudvikling, hvor kunderne ofte stiler mod en aktivitetsbaseret (ABW) løsning. Vi samarbejder om at skabe en skræddersyet løsning til netop jer. Vi støtter jer i alt fra fysisk udformning og rådgivning om teknik og service til hele forandringsledelsesarbejdet, hvor vi lægger fokus på at opbygge interne forandringsledere i organisationen. Vi kan også hjælpe med at optimere servicen efter gennemført forandring af kontoret. Kort sagt har I i Coor en partner, der tager ansvar for analyse, gennemførelse af forandringsprocesser og opfølgning på jeres mål samt levering af tjenester til det nye kontor. 

Billedet nedenfor viser en oversigt over vores CAS-udbud (beskriva bilden bättre i text):

 

Anna Nordin

Anna Nordin

Chef, Coor Advisory Services

Marcus Dover

Ansvarlig for teknisk sikkerhed