Fremtidens arbejdspladser sætter oplevelsen i centrum

"The Workplace Revolution" er her! Det er på tide, at arbejdsgiverne skaber attraktive kontorer baseret på medarbejdernes behov. Coor ved, hvad der er vigtigst; smarte, bæredygtige og funktionelle arbejdspladser, der fremmer trivsel, menneskelige møder, kreativitet og innovation.

JOIN THE WORKPLACE REVOLUTION

"Join the Workplace Revolution"

Indsigt, erfaringer og råd om rejsen mod fremtidens arbejdsplads – sådan bliver virksomheders og medarbejderes nye behov imødekommet.

Den seneste rapport viser udfordringer:

Halvdelen af ​​alle nordiske virksomheder har svært ved at få medarbejdere tilbage til kontorerne – mange efterspørger fuld fleksibilitet

Efter pandemien skal arbejdsgiverne skabe effektive og attraktive kontorer, der opfylder medarbejdernes behov. Hvis der ikke foretages kontorforbedringer, overvejer 36 % at skifte arbejdsgiver. Tallet er hele 47 % i aldersgruppen 18 til 30 år. Tre ud af fem virksomheder planlægger i øjeblikket strukturelle tilpasninger for at imødekomme nye krav. Det viser en ny undersøgelse, som Coor har lavet blandt 1.300 beslutningstagere og medarbejdere i Norden.

"Fremtidens arbejdsplads skal være et mekka for opløftende mennesker"

For bare et par år siden var kontoret et sted, hvor du havde dit skrivebord, din computer og dine dokumenter, og hvor du gik hver dag for at udføre dit arbejde. Fremtidens arbejdspladser skal opfylde nye formål. Coors-eksperter viser vejen frem.

Læs hele artiklen ➝

"Arbejdsplads-spørgsmålet har aldrig været mere af en prioritet"

To ud af tre virksomheder planlægger i øjeblikket at skifte arbejdsplads. Det viser en ny rapport fra Coor kaldet "Join the Workplace Revolution". Et vigtigt aspekt ved omstillingen handler om at matche virksomhedernes behov og medarbejdernes ønsker.

Læs hele artiklen ➝

The Workplace Revolution

Kontorer skal i fremtiden være så meget mere end blot en arbejdsplads. Det skal være fristende at komme dertil, en oplevelse at være der og længslen efter at vende tilbage skal være stor.

Indsigt og erfaringer

Brug vores viden og ekspertise til at skabe dine egne attraktive arbejdspladser med udgangspunkt i dine medarbejderes behov og ønsker.

Coors nye hovedkvarter

Vi står selv med udfordringen med at realisere fremtidens arbejdsplads – i vores eget hovedkvarter. Medarbejdernes behov får fuld fokus!

Tjenester til fremtiden

At skabe en attraktiv, bæredygtig og velstående arbejdsplads, der er optimeret til fremtidens behov, er mere relevant end nogensinde.

Få råd fra arbejdspladseksperter

Coors arbejdspladsstrateger gør kontoret til et attraktivt sted for medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere. Vi tilbyder strategisk rådgivning vedrørende fremtidens arbejdspladser og de vejvalg, der fører til dem.