Fremtidens arbejdsplads sætter oplevelsen i centrum

Oplev Coors "The Workplace Revolution" 2024, hvor datadrevet teknologi revolutionerer arbejdspladserne med bedre belysning, luftkvalitet og indeklima. Download rapporten og opdag, hvordan I kan forbedre jeres arbejdsplads.

JOIN THE WORKPLACE REVOLUTION

"Join the Workplace Revolution"

Indsigt, erfaringer og råd om rejsen mod fremtidens arbejdsplads – sådan bliver virksomheders og medarbejderes nye behov imødekommet.

Coors seneste rapport viser insigter:

Tre ud af fire respondenter forventer, at teknologi i høj grad vil påvirke belysning, luftkvalitet og indeklima på arbejdspladsen.

Mange virksomheder ser på sensorer og dataanalyse som løsningen til at skabe sundere og mere behagelige arbejdsmiljøer. For eksempel kan data om støjniveauer og CO2-niveauer kombineres med pladsudnyttelsesdata for at tilpasse kontorerne til medarbejdernes behov. Over 65 % af virksomhederne planlægger også at indføre teknologier til miljørapportering, hvilket afspejler et stærkt engagement i bæredygtighed. Læs mere i rapporten om, hvordan disse teknologier kan revolutionere jeres arbejdsplads.

The Workplace Revolution

Kontorer skal i fremtiden være så meget mere end blot en arbejdsplads. Det skal være fristende at komme dertil, en oplevelse at være der og længslen efter at vende tilbage skal være stor.

Indsigt og erfaringer

Coor har Nordens førende viden og ekspertise til at skabe attraktive arbejdspladser med udgangspunkt i dine medarbejderes behov og ønsker.

Coors nye hovedkvarter

Vi står selv med udfordringen med at realisere fremtidens arbejdsplads – i vores eget hovedkvarter. Medarbejdernes behov får fuld fokus!

Tjenester til fremtiden

At skabe en attraktiv, bæredygtig og velfungerende arbejdsplads, der er optimeret til fremtidens behov, er mere relevant end nogensinde.

En mand og en kvinde der taler sammen og smiler

Få råd fra arbejdspladseksperter

Coor tilbyder arbejdspladsstrategier, der gør kontoret til et attraktivt sted for medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere. Vi tilbyder strategisk rådgivning vedrørende fremtidens arbejdspladser og de scenarier, I bør overveje.