Fremtidens arbejdsplads sætter oplevelsen i centrum

"The Workplace Revolution" er her!
Det er på tide, at arbejdsgiverne skaber attraktive kontorer baseret på medarbejdernes behov. Coor ved, hvad der er vigtigst; smarte, bæredygtige og funktionelle arbejdspladser, der fremmer trivsel, menneskelige møder, kreativitet og innovation.

JOIN THE WORKPLACE REVOLUTION
Join the workplace revolution forside af rapport

"Join the Workplace Revolution"

Indsigt, erfaringer og råd om rejsen mod fremtidens arbejdsplads – sådan bliver virksomheders og medarbejderes nye behov imødekommet.

Coors seneste rapport viser udfordringer:

Halvdelen af ​​alle nordiske virksomheder har svært ved at få medarbejdere tilbage til kontorerne efter Corona – mange efterspørger mere fleksibilitet

Efter pandemien skal arbejdsgiverne skabe effektive og attraktive kontorer, der opfylder medarbejdernes behov. Hvis der ikke foretages kontorforbedringer, overvejer 36 % at skifte arbejdsgiver, i følge de adspurgte. For aldersgruppen 18 - 30 år er hele 47 % klar til at søge nyt job. Tre ud af fem arbejdspladser planlægger i øjeblikket strukturelle tilpasninger for at imødekomme nye krav. Det viser en ny undersøgelse, som Coor har lavet blandt 1.300 beslutningstagere og medarbejdere i Norden.

The Workplace Revolution

Kontorer skal i fremtiden være så meget mere end blot en arbejdsplads. Det skal være fristende at komme dertil, en oplevelse at være der og længslen efter at vende tilbage skal være stor.

Indsigt og erfaringer

Coor har Nordens førende viden og ekspertise til at skabe attraktive arbejdspladser med udgangspunkt i dine medarbejderes behov og ønsker.

Coors nye hovedkvarter

Vi står selv med udfordringen med at realisere fremtidens arbejdsplads – i vores eget hovedkvarter. Medarbejdernes behov får fuld fokus!

Tjenester til fremtiden

At skabe en attraktiv, bæredygtig og velfungerende arbejdsplads, der er optimeret til fremtidens behov, er mere relevant end nogensinde.

En mand og en kvinde der taler sammen og smiler

Få råd fra arbejdspladseksperter

Coor tilbyder arbejdspladsstrategier, der gør kontoret til et attraktivt sted for medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere. Vi tilbyder strategisk rådgivning vedrørende fremtidens arbejdspladser og de scenarier, I bør overveje.